perjantai 13. syyskuuta 2013

52. Inspiraationpurkaus!

Hehheh, vaihdoin taas ulkoasua, vaikka edellisen vaihtamisesta ei oo kun ehkä korkeintaan viikko. Mutta tää nyt tuli jäädäkseen vähä pitemmäks aikaa, sain nimittäin inspiraation eräästä kuvasta ja pakkohan se oli sitte toteuttaa, ennenku unohtasin sen. Tällä kertaa vähän värikkäämpi versio, kaikki on ollu aina sellasia vähän tylsän värisiä, nyt sain vähän väriä tähän. Hermot meinas vähän useemman kerran palaa puhki tuon koodauksen kanssa kun koodit ei oikein tahtonu totella miun käskyjä vaan teki jotain ihan omiaan. Lopulta sain nekin jotenkin ruotuun ja kokonaisuudesta tuli ihan katsottava, toivottavasti te lukijatkin pidätte! Palaute on aina tervetullutta, olisi kiva tietää mitä paranneltavaa/mieltä olette tästä.

Tallilta ei oikein oo mitään uutta, olin keskiviikkona viimeks tunnilla, mutta kuvia en saanut kun ei kukaan ollu niitä ottamassa. Eilen kävin vaan pikasesti siellä kun Itä-Savon toimittaja tuli tekemään Savonlinnan ratsastajien valmennustiimistä juttua ja päästiinkin sitten ihan mojovan kuvan kera täyttämään melkein kokonainen urheilusivu tän päivän lehdestä, hyvä me!

Lähdetään myös sunnuntaina seuran kanssa Hevoset Stadikalla-tapahtumaan! Toivottavasti siellä ois hyvät ilmat että sais hyviä kuvia ja ei tarviis sateessa seisoskella siellä. Aattelin myös ostaa Illille vähän jotakin pientä, varmaan jonkun kivan huovan tms. jos vaan löytyy joku tarpeeks halpa, mutta kuitenkin käytettävän näköinen. Lähdetään linja-autolla tooosi aikasin aamulla, muistaakseni lähtöaika oli 4:30, eli saan nousta ylös jo 3:30 jos aattelin keretä.. No onneks linkissä pystyy nukkumaan niin ei ihan zombin näkösenä sitten vaeltele siellä stadikalla.

Koulukuvatki tuli tänään nettiin ja sieltä sitten äitin kanssa tilattiin sukulaisille jotakin ihmekuvia ja tarrakuvia mitä voi kavereille jaella jos siltä tuntuu. Tosin kaikki ne kuvat oli iha huonoja, koulukuvat ei vaan _koskaan_ onnistu miun kohalla, näytän aina joltai pullasorsahamsterilta ja en osaa hymyillä. Mutta parempi tää on kyllä ku viimevuoden, yritystä oli vähän enemmän ja pientä hymynpoikastakin havaittavissa!


2 kommenttia:

Kaiken © Meri Tukiainen 2015, ellei toisin mainita!