maanantai 9. syyskuuta 2013

50. Vähän ulkoasumuutoksia!

Innostuin vähän leikkimään noilla CSS ja HTML koodeilla ja tein blogin ulkoasuun vähän pieniä parannuksia, mm. kommenttiboksit on vähän tyylikkäämmät, luitetuimmat tekstit on vähän paremman näkösessä rimpsussa ja tein linkeistä vähän kivemmat. Vielä on nää koodaustaidot tallella vaikka varmaan viimeks 5v sitten koodannu ihan kunnolla jotai ulkoasuja tms. Tosin paljon oli hukassa ja piti vähän netistä hakea apuja.. Pitäs ilmeisesti harrastella tätä pikkasen useemmin ettei ihan pääse kaikki unohtumaan. Valitettavasti ketään en jaksa auttaa tässä koodaamisessa, itsekin olen kaiken oppinut aivan ilman kenenkään neuvoja, ja tähän on tultu :) Pienissä asioissa voin toki vähän neuvoa, mutta kokonaisen blogin/ulkoasun koodausta en ala kenellekään selittämään. Lisäsin blogin myös blogilistalle, eli sinne vaan seuraamaan!

Kävin tänään myös tuossa illankatveessa pyöräilemässä, tosin lenkki jäi vähän vajaaksi kn vähän turhaan myöhään lähdin ja kokonaismatkaksi tuli 11,75km. Vähäsen olen kllä tyytymätön tuohon kun normaalisti juoksen tuon matkan, mutta pitää sit ens kerralla lähtee pikkasen aikasemmin et kerkee käyä pitemmällä! Oon nyt parisen viikkoo tässä kuntoillu iha ahkerasti, juossu vajaita 12km lenkkejä, venytelly, tehny lihaskuntoo ja käyny karatessa. Tuli vähän sellanen fiilis, etten oo ihan tyytyväinen omaan kroppaan ja kuntoon, joten päätin vähän parantaa molempia. Tulosta on jo tullut sen verran että sen silmällä erottaa ja painokin on lähemmäs 4kg laskenut. Nyt kun lihasta sais vähän enemmän ja turhat löysät läskimakkarat pois ja kiinteen vartalon niin oisin oikein tyytyväinen!


No huhhu ku oli taas vähän turhanpuoleinen postaus, mutta tässä yritän kovasti luistaa matikanläksyistä ja keksiä kaikkee korvaavaa tekemistä, mut jotenki tuntuu siltä että pakko ne on nyt tehä kun tää tekemine loppu tähä ja ei väsytä tippaakaa.. Koeviikkoki ottas ja alkas ens viikon tiistaina, ei kyllä yhtää lähtis tää lukemine, mut pakko kai se on panostaa jos meinas joskus päästäkki johonki jatko-opiskelee..


10 kommenttia:

 1. Hienon hieno on uusi ulkoasu! Kuinka kiireistä siun grafiikkapajalla jo on? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos kiitos! :) tällä hetkellä yks paikka vielä vapaana jonossa ;)

   Poista
 2. Tää on kyllä upea ulkoasu! Tykkään kovasti :)

  VastaaPoista
 3. Ihana ulkoasu, varsinkin banneri! oon suorastaan katteellinen :D Ja hieno heppa. :3

  VastaaPoista
 4. hei ihan törkeen hieno ulkoasu! oon niin kateellinen sun blogille :D

  VastaaPoista
 5. Todella kivan oloinen blogi! Banneri on tosi hieno :) Teksti on helppolukuista ja kuvat hyvänlaatusia :)

  VastaaPoista

Kaiken © Meri Tukiainen 2015, ellei toisin mainita!