perjantai 4. lokakuuta 2013

58. Uusi kaveri!

Jes, kameran runko saapui eilen postissa objektiiveineen ja linssisuodattimineen! Eilen en vielä päässyt kameraa testaamaan, kun oli niin pirun pimeetä kun oisin ehkä kerenny, mutta tänää sitten otin testikuvat Illistä ja Geinasta sillä ja toimi kyllä kuin unelma. Tosi tarkkoja ja hyvälaatuisia kuvia tulee, maneesissa nyt vähän huono, mutta pitää seuraavaks hankkia valovoimasempi putki maneesikuvauksia varten. Objektiivi tosin on _vähäsen_ iso, painaa aika paljon ja on muutenkin kyllä sellanen mötikkä et ei huhhu, mutta pysyy paremmin tasapainossa ja ei heilu niin paljoa kuin pienempi putki. Ensimmäisten kuvien jälkeen ainakin olen ihan tyytyväinen tähän hankitaan, runko on just sopiva mulle, ei mikään ammattilaisrunko mut ei ihan alottelija, vaan sellanen harrastelu. Putki sopii hyvin (ulko)kisojen kuvaamiseen, pääsen "käsiksi" kauempanakin oleviin esteisiin ja tarkkoja kuvia tulee.

Illi ei kyllä ollu ihan samaa mieltä testikuvista, se vaan seiso kun muuli ja yritti sinkoilla joka ilmansuuntaan kun yritin siitä nättejä poseerauskuvia saada. Sama vika oli Geinan kanssa, joku ongelma niillä tänään oli kun molemmat yleensä tosi kuvauksellisia, mutta nyt muistutti lähinnä kameleita.. Sain kuitenkin pari ihan julkasukelposta kuvaa hevosen ilmeen osalta ja pistän niitä tähän perään. Rakennekuva ja kuvat joissa pärstäni esiintyy © Soila, kaikki muut pääkuvat olen itse ottanut!

1.
2.
3.
4. josko tästä lentoon vaikka lähtis!
5.
6.
7. toine nauttii auringonpaisteesta :3
8. meillä oli vähä erimielisyyksiä asioissa..
9.
10. tympiikö ratsastus ja normaali elämä? tartu tarjoukseen ja aloita laama-agility!
11. osaa se komeeki olla c: huomatkaa hyvin nätti tausta *krhm*...!
12. "painu nyt kuusee kameroines, mää haluun syömää!"
13.
 Mikä/mitkä kuvista on suosikkejasi? :)


Valkkaki oli taas tänään, oli taas pitkästä aikaa sellanen missä hypättiin ihan esteitä eikä sellasia maahan kaivettuja puomeja. Oli ihan aiheellistakin kyllä, kun sunnuntaina taas kisat tulossa niin sai niihinkin taas vähän harjotusta ja onneks oli rataharjotuksia eikä mitään jumppia, koska ne ei hirveesti auta sitten kisoihin. Illi oli ihan hyvän tuntunen, reipas, mutta juos taas aina välillä käen läpi ja ei kuunnellu pidätteitä ollenkaan, minkä seurauksena meinas välit jäädä vähän lyhyeks ja meinattiin jyrätä esteistä läpi. Sen verran se kuitenkin onneks kuunteli, että ei ihan vedetty koko estettä mukaan, pari puomia vaan sarjalta. Kisoissa vois ehkä ne jarrut löytyä, ei oo kiva siellä sitten vedellä vaan kaikesta läpi ilman päätä ja häntää. Kyllä Illilläki tuo laukka venyy kun se vaan vertyy, ei enää mennäkkää sellasta pikkuponilaukkaa niinku reilu vuos sitte. Möh, oon kyllä laiska kun en jaksa tän tarkemmin kertoilla näistä valkoista mitään, ehkä ens kerralla sitten panostan vähän enemmän tähän. Valkka onkin sitten poikkeuksellisesti ens viikolla, koska kahen viikon päästä ei jostakin syystä sitä sitten ole :p

heheeh, yks suht onnistunu kuva valkasta, mutta no parempi eki ku ei mitään! © Janna

12 kommenttia:

 1. Kiva postaus :) Viis siitä jos on suttusia kuvia! Parempi kun ei mitään :)

  VastaaPoista
 2. hihi ihanat urmelot ♥

  VastaaPoista
 3. Epäilen, että joku voi varautua ottamaan miun ylppärikuvat ens kesänä ;) Laitoin geinan kuvia miun blogiin, kiitti niistä! -> http://blogi.gym42.com/maris/2013/10/05/hieno-paiva/

  VastaaPoista
 4. miun mielestä parhaat kuvat oli 2. 6. ja 13 :)

  VastaaPoista
 5. Miten tuohon ala nurkkaan saa tuon nuolen? En löytänyt mistään ihte ohjeita joten ajattelin että sinä voisit neuvoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en valitettavasti jakele koodeja, koska itsekin näin aika paljon vaivaa että löysin nämä :) kyllä sieltä löytyy kun jaksaa vaan etsiä, kirjotat hakusanaks vaikka rullaa ylös - linkki tai scroll to top -linkki niin alkaa löytymään!

   Poista
 6. Vitsi tää sun blogi on kiva kun oot muokkaillu htmllää näin hienosti:) Tää väri nyt ei iske muhun ihan, mutta kaikkia ei voi miellyttää. Sait tästä juuri uuden lukijan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! se on vaan se karu totuus et ollaan erilaisia ja aina ei ihan kaikkia voi miellyttää, mutta ens kerralla sitten paremmin :)

   Poista

Kaiken © Meri Tukiainen 2015, ellei toisin mainita!