sunnuntai 13. lokakuuta 2013

61. Ei niin putkeen mennyt valkka

Perjantain valkasta ei kyllä suoraan sanoen ole oikein mitään muuta sanottavaa, kun että se meni ihan päin puskia kun vaan voi mennä. Manasin jo päivällä et varmana tipun valkassa kun koko muu alkupäivä oli menny ihan huonosti ja tuo manaus sitten toteutu tuossa valkassa. Hävetti kyllä niin paljon, kun tipuin ihan pienelle ristikolle kun Illi vaan pisti liinat kiinni. Koski kyllä iha älyttömästi, vaikka hidastetusti tulinki alas sieltä. Nyt sääressä ja polvessa kivat mustelmat ja samoin olkapää on tosi kipee. Ehkä ens kerralla sitte paremmin! Pahoittelen, ettei tämän enempää tästä valkasta, mutta ei siitä ole oikein kerrottavaa kun koko valkka meni iha plössöks..

en tosissaa tiiä oisko tuossa tilanteessa pitäny itkee vai nauraa nii nauroin sitte vaikka koski ja hävetti niin paljon! :D
No, oli siinä illassa kuitenkin jotain hyvääkin, sain testata yhtä ihan älyttömän hienoa ja ihanaa ruunaa, Dalbæks Columboa eli Pojua. En oo kyllä ihan äsken sellasella hevosella menny, niin tasanen, pehmee, miellyttävä ja herkkä sekä sopivan isoki! Omaa ratsastusta sillä nyt en voi kehua, en oikein uskaltanu pyytää mitään kun tutustuin vähän vaan siihen, mutta sen mitä uskalsin pyytää niin riitti kyllä minulle. Vitsi kun olis itelläkin tollanen hevonen! Liikuttelen Pojua nyt sitten tästä lähin ihan satunnaisesti kun omistajat vaan apua tarvii, kiitokset heille tästä oikein kivasta mahdollisuudesta saada ratsastaa joskus vähän tasokkaampaakin hevosta kun tuo Illi! :) Jos joku haluaa tarkemmin hevoseen tutustua, tässä linkki sukupostiin!


4 kommenttia:

 1. Mistä sä löydät nuo blogin taustat?:) Tosi ihana ja viihtysä blogi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Googlettamalla lähinnä :) kiitos, kiva että tykkäät!

   Poista
 2. vou! eihän vain paljoa sattunut tippuminen! ja on kyllä poju tosi söpö ja lutuinen!

  VastaaPoista

Kaiken © Meri Tukiainen 2015, ellei toisin mainita!