Grafiikkapaja

HINNAT:

• Pelkkä banneri + tausta (sisältyy hintaan, ei ole pakko ottaa!) 4e
•  Koko ulkoasu 9e
Koodaukset ulkoasuun 2e -› (riippuen koodauksista, esimerkkinä koodauksista oman blogini yksityiskohdat tms.)
Animaatio +1e

Maksut suoritetaan vain ja ainoastaa tilisiirtona! Varmistathan myös, että kykenet maksamaan tilauksesi (mennään sillä taktiikalla, että ensin maksu ja kun se näkyy, saat sitten kaikki materiaalit mitä olen sinulle tehnyt ja luvannut!) Jos olet hirmu nuori, sinulla tulee olla huoltajan lupa grafiikan tilaukseen!

 TILAUSOHJEET:

Avasin nyt tämän grafiikkapajan uudestaan maksullisena, katellaan miten tää nyt pyörii näin. Maksu sen takia, että käytän tosi paljon työtä ja omaa aikaani näihin, ja ei enää motivoi ilmaiseksi tehdä, toivottavasti ei teitä kovin paljoa haittaa ja ymmärrätte asian! Teen siis bannereita/ulkoasuja blogeille, nettisivuille saattaa vielä ulkoasu onnistua, mutta niiden tekemisestä ja koodaamisesta on niin paljon aikaa, että en ihan varma enää asiasta ole. Laitan tuohon alle tarkat ohjeet miten tilaat bannerisi/ulkoasusi, vastaat jokaiseen kohtaan, niin työni helpottuu huomattavasti ja saat tilauksesi sutjakammin ja saat siitä myös omaan silmääsi mieleisen!

Bannerin mitat: Kerro bannerisi tarkat mitat pikseleinä, tai vähintään leveys! (esim. 1000 x 400px)
Bannerisi muoto: onko läpinäkyvä tausta, eli kuvat "leijuvat" ilmassa? (muotoina valittavana suorakulmio, puoliympyrä, kiemura, kolmio tms. alhaalla esimerkkejä)
Tekstit: Kaikki tekstit mitä haluat! ja mielellään vähän suuntaa mihin kohtaan
Värit: Tekstien väri, bannerin värimaailma tms.
Kuvat: Laita blogiisi/jonnekkin kuvapalveluun vähintään 4 (mielellään enemmänkin) inspiroivaa ja mahdollisimman isoa kuvaa, jotka voin sitten kopioida. (Mitä inspiroivampia ja hyvälaatuisempia kuvat ovat, sitä parempi banneristakin tulee! Pokkarilla otetuista, epätarkoista kuvista ei oikein saa minkäännäköistä aikaansaannosta..)
Jonkinlainen suunnitelma: Antakaa edes vähän suuntaa siitä millaisen haluatte, niin ei ihan puhtaalta pöydältä tarvitse ja saatte varmemmin mieluisan!
Jotain muuta: Lisää jotain mitä tahdotte, esim. tarkat värikoodit, millaisia brusheja, tekstuureja, haluatteko kokonaisen ulkoasun (eli esim. linkkikuvat, koristeita)
Blogin osoite!
• Voin tehdä myös pieniä koodauksia, mutta se lisää sitten vähän hintaa, riippuen millaista haluaa!

Kopioikaa tuo suoraan ja mahdollisimman tarkkaan kertokaa ja lähettäkää osoitteeseen meridaa@hotmail.fi. Ilmoita myös mielellään tuolla kommenttiboksissa viestistäsi, että huomaan sen varmasti! Jos en vastaa ensimmäiseen sähköpostiin, laittakaa vaikka uudestaan, koska se on saattanut mennä roskapostiin tai olen muuten vain vahingossa ignoorannut sen. Bannerin tekemiseen menee 1pv-viikko, joten ethän hoputa! Ulkoasun kanssa saattaa mennä pidempään, ellen ole vapaalla, jolloin saatan saada kaiken tehtyä yhdessä päivässä. OLET VELVOLLINEN ILMOITTAMAAN, JOS ET ENÄÄ TARVITSEKAAN BANNERIA, ETTEN SITÄ SITTEN TURHAAN TEE!! JOS OLEN SAANUT ULKOASUN VALMIIKSI JA ET OLE ILMOITTANUT, ETTÄ ET TARVITSEKAAN SITÄ, PERIN SIITÄ PUOLET HINNASTA! (Tämä siksi, että en tosiaan tykkää tehdä turha työtä, koska kulutan grafiikoihin parhaimmillaan 6h päivässä!)

Alla esimerkkejä tekemistäni bannereista niin toisille kuin itsellenikin. Klikatkaa suuremmaksi! Ylimpänä aina tuorein luomus!


 

23 kommenttia:

 1. Anonyymi5/9/13 19:27

  mistä saan sähköpostisi? Haluaisin bannerin, mutta mihin osoitteeseen sen lähettää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi9/6/14 23:41

   Jos jaksaisi vähän vilkaista sivupalkkia niin sieltähän se löytyisi...
   --》 merilli@hotmail.com :)

   Poista
  2. nykyään osoite on meridaa@hotmail.fi! :)

   Poista
 2. Minut jonoon! :) laitan sähköpostia tulemaan heti kun ehdin :)

  venlaway.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Pistin sulle spostia, vaikkakin jonossa ei nyt olisi tilaa, ja hotmail meni vähän sekaisin, joten siellä on turha viestikin... :D

  VastaaPoista
 4. Moi, osaatko sanoa, milloin banneri on valmis?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. yritän nyt mahdollisimman pian alotella, mutkun sen verran on taas hommaa ollu tässä ja inspiraatio ollu hukassa jo jonku aikaa. pahoittelen kovasti että on kestäny pitkään, mutta mahdollisimman pian pyrin nyt tekemään valmiiks! :)

   Poista
  2. vielä sellanen et jos et oo vielä aloittanut, olis kiva jos voisit tehdä nykyiseen blogini taustan väriin sopivan (http://hevostyttokertoo.blogspot.fi/) ja blogin otsikoksi Just life, nothing more :). Mutta jos oot jo aloittanut niin tee vaan edellisillä ohjeilla :)

   Poista
 5. Laitoin sähköpostia! :)

  VastaaPoista
 6. Tosi kivoja nää, etenkin ihan ensimmäinen. :)

  VastaaPoista
 7. Vastaukset
  1. En tiedä tulivatko kaikki kuvat edesx)

   Poista
 8. Laitoin säpöä sulle (:

  VastaaPoista
 9. Anonyymi9/7/14 13:48

  Ei saa ottaa maksuu grafiiaksta.

  VastaaPoista
 10. Teetkö bannereita ilman 'ohjetta'? Eli siis niin että päätät itse millaisen teet. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo teen silleenkin jos tarve vaatii :)

   Poista
 11. heippa! laitan sulle s-postia! :)

  VastaaPoista
 12. Ihan upeita! Millä ohjelmalla oikein taiteilet näitä? :) Täytyypä miettiä jos itsekin tilaisin ;)

  //Siiri
  siirixo.blogspot.fi

  VastaaPoista
 13. Laitoin s-postia! :)

  VastaaPoista

Kaiken © Meri Tukiainen 2015, ellei toisin mainita!