keskiviikko 18. syyskuuta 2013

54. Hevoset Stadikalla 2013

Viimein saan tänkin postauksen kirjotettua tänne.. Olin lauantaista tiistaihin kuumeessa, just sopivasti iski seki ku piti sinne stadikalle lähtee.. No kyllähä mie siellä olin, mutta vähän oli kurja reissu kun kuumetta lähemmäs 39 astetta, kotimatkalla varmaan lähemmäs 40 ja en pystyny muutakun istumaan kun sen verran hutera olo oli. Lähettiin sunnuntaiaamuna matkaan linja-autolla puoli viisi, joten ylös piti nousta jo tuntia aiemmin eli puoli neljä.. Ai että oli vaikeeta nousta ylös siihe aikaa yöstä.. No sain ku sainki itteni revittyä sängystä alas ja laittauduin valmiiks ja lähdettiin sitten 04:10 ajamaan linja-autoasemalle päin. Sieltä sitten hypättin bussiin ja oltiin perillä stadikalla joskus yhdeksän jälkeen, eli ehdittiin kierrellä kauppoja ennenkun ensimmäinen esitys alkas. Otin aika paljon kuvia kaikista luokista ja esityksistä, tosin oon nii huono että vaa ihan muutama onnistu kunnolla ja kameran putki oli nii onneton ettei se yltäny millekkää hyvälle esteelle kunnolla. Pitäs harkita tuota uuden kameran ostamistaki ku alkaa tuo nykyne olla nii vanha ja huono jo. Mutta kuumeesta ja muista vaivoista huolimatta päivä oli ihan älyttömän kiva! Kotimatka lähtikin sitten käyntiin joskus puolen seitsemän hujakoilla ja kotona oltiin yhdentoista maissa. Päivä oli pitkä, olin ihan väsynyt reissun jälkeen ja nukahdin samantien kun pääsin vaan sänkyyn. Maanantaina skippasin koulun (paitsi matikan tukiopetus) ja lepäsin kotona, ettei tarvitse kuumeen takia perua kokeita. Pahoittelen kuvien laatua, opettelen joku kaunis päivä kuvaamaan..
Poni GP voittaja - Jenna Yrjövyuori ja Honey!
 Alueella oli myös hyvä expo, tosin kaikki oli jotain hirmusia KL/eskadron/animo-merkkiliikkeitä niin ei miun vähäset varat meinannu mihinkää riittää siellä.. Oli siellä kyllä joku horze tms., mutta sieltä en kyllä löytäny mitään sellasta mitä haluisin missään käyttää, eikä siellä kyllä ollu punasia huopiakaan et ei sen puoleen. Ainut hieno ja punanen huopa (taino olihan siellä kivoja eskadroneja, mutta meni yli miun budjetin) löyty kojulta, jonka nimee en kyllä valitettavasti muista. Mutta sellanen Pfiffin peruspunanen huopa mustalla koristenyörillä ja hintakaan ei ollu paha, 37.50€! Oli ihan sopiva miun budjetille ja rahaaki jäi yli, hyvä minä. Oisin halunnu kaveriks sille sellasen punasen tai mustan timanttiotsapannan, mutta se makso 29€ ja ei enää varat riittäny siihe :( Yritin myös löytää huopaan sopivaa huppua, joko mustaa punasella nyörillä tai sitten toisinpäin, mutta mistään ei löytyny, ei yhtään mistään.. Pitää vissii jostaki nettikaupoista katella jos löytys tai jos jollaki teistä on ylimääräsenä melko halvalla aika iso full kokoinen EHJÄ ja siisti punanen huppu, saa vihjailla ja pistellä viestiä. Tuunailin myös vähän tuota huopaa, kun sillon niitä timantteja jäi yli siitä kun laittelin kypärää ja varsia. Nyt on huovassa samat värit ku omissa varusteissa, hienosti kaikki samaa sarjaa (melkei ainaki)!

 


Tallilta ei oo oikein mitää uutta, en oo siellä taas käyny viime keskiviikon jälkee kun ei oikein oo asiaa ollu. Tänään tosin on taas tunti ja pitäs sinne sitten mennä, jos vaikka kerranki saisin jonkun ottamaan kuvia ja saisin tunnista jotakin tännekin tarinoitua. Tällä viikolla on taas valkkaviikko ja perjantaina pitäs sitten sinne mennä, sunnuntaina on sitten ensimmäiset seurakisat taas aikoihin maneesissa.. Taitaa tulla seinät vastaan pariin otteeseen, mutta ehkä myö ei niistä läpi mennä. Taas ne perus 80cm ja 90cm luokat taijan mennä, tosin tuo 90cm on vähän pelottava maneesissa, mutta rämäpäitä kun ollaan tuon konin kanssa nii eipä se kovin paljoo menoa haittaa :D Pääsee tuo uus huopa varmaan testaukseen sillon, katotaan kestääkö timantin ensimmäisee hyppyyn asti kiinni tuossa..

4 kommenttia:

 1. sairaan hieno toi huopa! :)

  VastaaPoista
 2. Hei! löytyykö kuviasi lisää jostain esim kuva sivuilta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei valitettavasti muualta kuin omalta koneeltani :)

   Poista

Kaiken © Meri Tukiainen 2015, ellei toisin mainita!