lauantai 14. syyskuuta 2013

53. Piirtoprojekti - Minä & Illi

Heheeh tää piirtämisinto tuli taas takasin ja aattelin kerrankin panostaa kunnolla ja piirtää yhteiskuvan minusta ja Illistä. Kuvasta tulee hyppykuva ja mallina käytän Saaran ottamaa kuvaa aluekisoista. En ole koskaan ennen piirtänyt hyppäävää hevosta tai ihmistä, saatikka molempia samassa kuvassa. Tän kuvan kanssa saattaa pari kertaa hermot palaa, mutta ei sitä muuten opi jos ei harjottele. Ajattelin näitä työn vaiheita jakaa teille, että näette miten työ edistyy ja joillekin epäilijöille todisteita, että kuvaa ei ole smudgetettu tai kopioitu suoraan ja vähän muokattu piirretyn näköiseksi. Tästä pääset sivulle, minne päivitän työni vaiheita.

tämän hetkinen tilanne, turpa melkein valmis ja suitsia aloiteltu vähäsen

5 kommenttia:

 1. Ihana blogi sulla! Sait uuden lukijan!

  http://tuhkimontarinaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti, oon käyny sunki blogia tsiikailee ja seki vaikuttaa tosi kivalta! :)

   Poista
 2. siis mitä ?! ootko oikeesti piirtäny ton kuvan :o

  ja niin sulla on aivan älyttömän upee blogi ja ihmettelen suuresti sun vähäistä lukijamäärää. Mutta sun blogi pääs mun blgiin sivupalkkiin suositeltavien joukkoon :) http://viivijalucy.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha, kyllä oon, mallista tosin mutta silti :D

   haha, kiitti! :)

   Poista
 3. Oletin eka automaattisesti, että oisit muokannu sun kuvat piirretyn näkösiksi, koska ne näytti"liian täydellisiltä", ukno? Oot oikeasti iha äärettömän hyvä piirtään, jään seuraileen:)

  VastaaPoista

Kaiken © Meri Tukiainen 2015, ellei toisin mainita!