tiistai 12. elokuuta 2014

106. Vastauspostaus


 "MITÄS TOLJOTAT, ETKÖ OO ENNEN NUKKUVAA PONIA NÄHNY?!" KASSU ON NII SÖPÖ NII OLI PAKKO TÄHÄNKI LAITTAA TÄLLANEN HÖMÖTYSKUVA!

 Tein näköjään joskus tässä kysymyspostauksen jota en tosiaankaan ees muistanu, mutta voisin nyt tehä siihen sitten vastauspostauksen, vaikka kysymyksiä ei kovin paljoa ollutkaan, saampahan sen pois tästä alta ja vielä muistan sen olemassaolon!

1. MONESTI OOT OLLU VUOHIMÄESSÄ LEIRILÄISENÄ?
Hmm.. Joko neljä tai viis kertaa, en nyt ihan oo varma, luultavasti tuon neljä kun kahesti valkkaleirillä ja oisko ollu kahesti ihan normileirillä!

2. KETKÄ ON SUN 3 SUOSIKKIAS VUOHIMÄELTÄ JOS ILLIÄ EI LASKETA?
En tykkää muista kun Illistä.. :D No jos ihan pakko on, niin Viltsu, Rita ja Manta taitaa olla ne suosikit tällä hetkellä, uusilla en oo vielä päässy menemään ollenkaan. 

3. MERJA VAI ESSI VAI EETU?
 Eetusta ja Essistä tykkään, mutta Eetun opetus on ehkä kaikista parasta

4. MITÄ KESÄLOMA SUUNNITELMIA SINULLA ON?
 Eipä noita ollut paljoo mitää, töissä olin puoleen heinäkuuhun asti ja sen jälkeen sitten käytiin lintsillä ja loppukesän olin vaan kotona

5. KORKEIN ESTE JONKA OOT HYPÄNNY ILLILLÄ?
125cm pari vuotta sit korkeushypyssä valkkaleirillä, oli voittajafiilis!


6. MISSÄ OOT KESÄTÖISSÄ?
SOLilla olin

7. MITÄ MIELTÄ OOT TOMPASTA, HANISTA JA LARPASTA?
Tomppa on aivan ihana pikkupallero, tykkään siitä ihan hirveesti! Hanista en enää tykkää kovin paljoo, se on vaan semmonen katujyrä pullaponi ja Larpalla en osaa mennä yhtää nii en tykkää siitä

8. KUKA ON SUOSIKKISI VUOHIMÄEN PONEISTA?
Tomppa on paras! Ja Susse c:

9. KUKA ON SUOSIKKISI VUOHIMÄELTÄ JOS ILLIÄ EI LASKETA?
Tuolla ylempänä se vastaus tais jo tulla mutta toisena virallisesti listalla on Viltsu tai Rita

Vaihdoin myös ulkoasun vähän vaaleemmaks, kun kyllästyin siihen et tää blogi on aina niin tumma. Taino, vaihdoin ja vaihdoin, muutin vaan edellisen bannerin ja muun ulkoasun värit tollaseks vaaleenbeigeks ja limen vihreeks. Tykkäättekö tästä vai oliko edellinen kivempi?

2 kommenttia:

  1. tää uus värimaailma on mun mielestä tosi kiva! asiaan voi toki vaikuttaa, että tommone vihree sattuu olemaan mun lempiväri.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahha, no hyvä että ees yhtä miellyttää :D

      Poista

Kaiken © Meri Tukiainen 2015, ellei toisin mainita!