perjantai 5. syyskuuta 2014

111. Pahoittelut postaustauosta......Mutta rehellisesti sanottuna nyt ei vaan oo huvittanu kirjottaa tänne blogin puolelle, eikä oikeestaan oo ollu paljoa materiaaliakaan kun ollaan maneesissa menty kaks ekaa viikkoo tähän asti. Toinen, se isompi syy valkenee teillekin sitten ajan kanssa, kunhan kaikki nyt varmistuu lopullisesti jonka jälkeen siitä vasta kerron teille, etten väärää tietoa levitä. Asia tulee kuitenkin vaikuttamaan aika radikaalisti ratsastukseeni, pahimmassa tapauksessa jätän koko homman kesken vähäksi aikaa. Mutta ei siitä sen enempää. Sain eilen vähän materiaalia, Illin kanssa yhteiskuvia ja valmennuksesta pari julkaisukelpoista kuvaa mitkä voisin tässä julkaista. Taaskaan en jaksa valmennuksesta sen enempää sanoa, kuin että alku meni lupaavasti, mutta loppu lässähti ja kisoihin jäin nyt aika ankea fiilis, kun pitäs vielä ensimmäinen metrikin mennä, mutta katellaan jos kisoissa oisin sitten vähän skarpimpana!

ratsastuskuvat © Saara & yhteiskuvat © Emilia

 


8 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, etenkin toi toka :)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi7/9/14 19:09

  Mun mielestä sun kannattais nojata pikkusen enemmän eteen esteellä. En tarkoita pahalla, en todellakaan halua loukata!
  Kivan näkönen blogi, täytyy jäädä seurailemaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Illin hyppy on niin sellanen jännä, et siinä ei oikei pysty nojaamaan kovin paljon tuosta enempää eteenpäin, sitä on tosi vaikee selittää jos sillä ei oo menny ite koskaan :D Se hyppää nii älyttömän matalana mikä vaikeuttaa asiaa..

   Poista
 3. Anonyymi8/9/14 21:46

  Jep, Illin hyppy, laukka ja ravi ovat vaikeita istuttavi. Ratsastat tosi hyvin etenkin kun ottaa huomioon illin hassut hypyt. On se ollu kyllä söpö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin näin, muilla sitten en osaakkaan enää ratsastaa ja hypätä kun Illi on ihan erilainen :D

   Poista

Kaiken © Meri Tukiainen 2015, ellei toisin mainita!