sunnuntai 5. toukokuuta 2013

36. Hoooh!

Oh tää postailu on kyllä vähän lasikaa ollu tässä, muttakun ei vaan oo aikaa kirjotella mitään, eikä oo hirveesti mistä kirjotella, eikä oo kuvia ja kuvattomat postaukset on ihan pyllystä. Mutta kuitenkin, perjantaina oli valkka, se meni ihan päin hemmettiä, kielsin melkein jokaselle esteelle ja kävin taas vaihteeks hiekkaaki tutkimassa tarkemmin.. Kuvia eikä videoita valitettavasti tullut, mutta valkka oli ehkä huonoin ikinä.. Vaihettiin Illille myös suitset ja ohjat, mitään uutta ei tullu, väri vaan vaihtu vähän punertavampaan. Koitin myös rintaremmimartingaalia, mutta Illi oli vähän liikkumaton niillä, joten tyydyn ihan martsareihin!

Tänään kävin vähän kuokkimassa Saaran rippijuhlissa, oli kyllä kivaa ja tunnelma oli kyllä katossa! Käytiin myös vähän kuvailemassa toisiamme rannassa, sinne tosin piti kävellä märkää mutapolkua ja voitte kuvitella millaista se on piikkikoroilla.. Koko ajan ne vaan uppos sinne liejuun ja kaikki oli mudassa, mutta oli se kyllä kokemisen arvosta..! :D Tähän voisin pari kuvaa pistää juhlista ettei ihan kuvattomaks jää..


siellä oli mutaaa.... :d
Nää postaukset on kyllä aika lyhykäisiä, koitan panostaa näihin kuhan saan jotain kunnon kirjotettavaa ja kuvia, viimestään sit ens viikon kisoista ja aluekisoista!

3 kommenttia:

 1. Anonyymi6/5/13 09:15

  Lyhyet postaukset on just kivoi!;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi6/5/13 13:31

   vaihteluna joo (: hauska muute tää blogin hiiri !

   Poista
  2. no kiva että joku tykkää näistä lyhyistäki.. :) tää on kyllä ihan hasuka hiiri kieltämättä :D

   Poista

Kaiken © Meri Tukiainen 2015, ellei toisin mainita!