sunnuntai 2. helmikuuta 2014

83. Kuvia viikonlopulta

Tännekään ei oo kyllä nyt taas tullu oikein kirjoteltuu kun ei mitään oo ollu, nyt kuitenkin tänä vklp kävin räpsimässä tallilta jotakin heppakuvia taas pitkästä aikaa! Oli taidot taas päässy vähän ruostumaa ja melkei kaikissa kuvissa tarkennus ihan päin honkia, mutta kyllä tää tästä vielä hyväks muuttuu. Nyt tänä viikonloppuna eli siis 9.2 on taas kisat, joten saan ehkä jonkunnäköstä postausta niistä ja wanhoihinki on enää 12 päivää jälellä.. Huhhu että aika rientää, enkä yhtäkää tanssia osaa vielä kunnolla, pikkasen tulloo kiirus! Mutta ehkä mie ne nyt opin, jos en nii sit räpiköin omiani. Kaikki tavarat on nyt sit myös hankittu, tosin jatkojen mekkoo pitää vielä kaventaa, mutta senki kerkee vielä hyvi. Mutta tähän loppuun nyt joitakin otoksia lauantailta, ihan epäonnistuneita kaikki mut ei se mitää!


6 kommenttia:

 1. haha! aivan ihania nuo kielikuvat, loistava tuo tilanne misä meinaa hepo nuolaista ihmisen naamaa :D harvoin on kuvaaja noin oikeassa paikassa oikeaan aikaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahha kielikuvat on kyllä aina mahtavia ja illiku on vielä tuommone kielellä leikkijä nii siitä on helppo tollasia saaha :D Juuli kyllä hienosti sai iukuistettuu tuon ku meinas lipasta naamasta kieltämättä!

   Poista
 2. Tosi hauskoja noi kielikuvat! :D Hevosetkin on kertakaikkiaan ihania :) ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nuo on kyllä päivää piristäviä :D niihä nuo on kyllä kieltämättä (;

   Poista
 3. merii lisää tämmösii! ja postauksii muutenki;)

  ps. haastan sut, lisäohjeet http://learningtoflytoda.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahhaa tullee kuha jaksan vaa kirjottaa XD ;)

   Poista

Kaiken © Meri Tukiainen 2015, ellei toisin mainita!