lauantai 4. lokakuuta 2014

115. Ei huono maneesikauden aloitus!Ei nyt ollu ihan huono maneesikauden alotus eikä kylläkään tää kisaura Viltsun kanssa kun voitolla se siitä lähti käyntiin! Viltsu oli ihan älyttömän hyvä, verkassa vaan tuntu että se kuolee sydäriin kun se oli jo kaksi rataa ennen minua mennyt, mistä syystä jätin sitten verkkailut vähemmälle. Ajattelin, että eihän Viljo enää jaksa kolmatta rataa hypätä ja kuvittelin, että mennään ihan rauhassa, mutta Viltsu oli toista mieltä ja tykitettiinkin sitten koko rata loppuun asti puhtaasti ja nopeimmalla ajalla. Kaikista tyytyväisin olen siihen, että sain taas pitkästä aikaa puhtaan radan! Illin kanssa viimeksi sain puhtaan radan keväällä, joten ei ollu pahitteeks tuo puhas nytten.Nyt en jaksa selostaa radasta sen enempää, näätte kaiken oleellisen videolla. Mut Viltsun kanssa mun ratsatus on omasta mielestä paljon rauhallisempaa kun Illin, kun Viltsu ei lähe häseltää samalla tavalla kun Illi eikä se osaa vaihtaa laukkaa askeleesta, niin se ei sotke sitä heti ku vähänki heilahtaa selässä.

Kuvat © Oona P. & video © Arttu 

Linkki videoon

2 kommenttia:

  1. Aika jännä että saa noin monta rataa mennä, kun eikös se oo yleensä että vaan kaksi saa mennä? Onnea kuitenkin, kivan näköistä menoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo meillä saa yhellä hevosella mennä kolme rataa per päivä seurakisoissa, koska muuten ei hevosia riitä kaikille :) Kiitos paljon!

      Poista

Kaiken © Meri Tukiainen 2015, ellei toisin mainita!