maanantai 2. joulukuuta 2013

69. Lunta tulla tupruttaa

On taas vähän vähillä tää päivittely, mutkun ei yksinkertasesti vaan oo mitään mistä kirjottaa enkä jaksa sellasia "moi, olin tänää kotona, eipä muuta, moro" -postauksia kirjotella. Nyt oli kuitenkin viikonloppuna ne seuramestaruudet ja niistä nyt ehkä tulee postusta jahka saan ihmisiltä jotakin kuva- ja videomateriaalia käsiini. Sen verran voin paljastaa, että taaskaan ei ihan putkeen mennyt, Illi oli hieno, mitä nyt vähän kompuroi ja sen takia toinen rata meni ihan pipariks tokavikalla esteellä, mut siitä sitten ehkä vähän lisää myöhemmin.

Huomasin myös tässä, että herranjumala, kokonaiset 100 lukijaa on jo tullut täyteen, kiitti hurjasti kaikille! En ois kyllä koskaa välttämättä uskonu, että ihan noin monikaa jaksais tällasen tavallisen ja tylsä tytöntyllerön elämästä lukee mitään, mutta ilmeisesti sitten jotkut vaan jaksaa! :) Tein tälleen joulukuun kunniaks myös uuden ulkoasun (...) koska en tykänny ollenkaan entisestä, oli liian sellanen ällö. Vaihdoin myös blogin nimen, kun tuo vaikeuksien kautta voittoon on jotenkin hirmu kulutettu ja tuo Kuin kaksi marjaa sopii paremmin meille, kun ollaan Illin kanssa kyllä iha samanlaisia tunareita molemmat. Mutta haluaisitteko kenties jotakin erikoispostausta 100 lukijan kunniaksi? Ehdotusta tulemaan jos siltä tuntuu, myös jos on jotain postausideoita muutenkin niin saa laittaa ettei ihan jäis vähälle kirjottelulle tämä nyt..


Monet on nyt myös kyselleet noita bannereitaan tuolla grafiikkapajassa, valitettavasti joudun sanomaan etten ainakaan tän vuoden puolella saa niitä valmiiksi ihan omien kiireideni vuoksi. Koulussa alkaa olla jo vähän tiukkaa ja tässä jaksossa on vielä 2 pitkän matikan kurssia, jotka vie aikaa kun pitää laskuja päntätä että pääsen kurssit kunnialla läpi. Ilmoittelen kaikille sitten seuraavan vuoden puolella mikä on tilanne, mutta tällä hetkellä asia on valitettavasti vaan näin :/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaiken © Meri Tukiainen 2015, ellei toisin mainita!