sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

98. Tekemiäni bannereita/blogin ulkoasuja

Joku pyysi tekemään postauksen tekemistäni bannereista ja ulkoasuista blogeihin, ja tämä oli ihan hyvä idea, että porukka saa vähän selkoa kädenjäljestäni ja voi sitäkautta vähän kertoa, kannattaako pistää banneribisnestä pystyyn vaiko ei. Tässä postauksessa on siis muutamia ulkoasuja/bannereita, mitä olen omaan blogiini tehnyt, koko ajan on kehitystä tapahtunut ja myös kuvat vaikuttavat aika paljon bannerin toteutukseen (eli mitä paremmat ja inspiroivammat kuvat, sitä parempi bannerikin) ja siksi omat bannerini ovat vähän latteita, sillä minulla ei ole itselläni kovin inspiroivia kuvia mistä näitä tehdä. Mutta kertokaa toki mielipiteenne, kannattaako pistää bisnes pystyyn ja pystyykö näistä jonkunlaista korvausta pyytämään! 

Osaan myös koodata ihan kohtuullisen hyvin, kaikennäköiset kuvalinkit sun muut onnistuu, joten ihan pieniä koodauksia pystyisin blogeihin toteuttamaan, eli siis jotain pieniä koristuksia sun muista. Koko blogia en kuitenkaan ala koodaamaan kenellekkään ilman mitään kunnon palkkioita, sillä se on ajoittain erittäin vaativaa ja hermoja raastavaa puuhaa, joten en sitä kovin mielelläni tee! Olen mm. koodannut oman blogini melkein kokonaan, apuja on toki käytetty, mutta niidenkään avulla ei meinaa aina onnistua sitten ollenkaan.
8 kommenttia:

 1. Todellakin kannattaa pistää bisnes pystyyn, vaikka oman rahatilanteen takia en itse kykenisi maksamaan, vaikka rahan arvoisia ovatkin!! :)

  VastaaPoista
 2. Ehdottomasti pyytäisin sinuna rahaa näistä, ovat sen verran hienoja ja varmasti ison työn tuloksia, ettei niitä ilmaiseksi kannata tehdä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pitää kyllä tosiaan harkita, ei oo ihan ykkösminuuteissa näitä kyllä tehty :)

   Poista
 3. hiukanko hienoja ulkoasuja :D

  VastaaPoista
 4. Anonyymi8/6/14 22:55

  Tykkään ja kannatan ehdottomasti maksullista banneripajaa!!:)

  VastaaPoista

Kaiken © Meri Tukiainen 2015, ellei toisin mainita!