tiistai 10. kesäkuuta 2014

101. Photoshopilla leikkimistä

Leikin ja harjoittelin ihan tylsyyttäni tässä vapaapäivinä photoshopin käyttöä ja muokkasin tosi "taiteellisia" kuvia! Kyllähän nuo paremmin onnistu mitä odotin, mutta on edelleen vähän hakusessa tää homma, mutta harjotus tekee mestarin! Kertokaa toki mielipiteenne kuvista ja antakaa jotain postausehdotusta, että ei tuu tällasta turhaa tänne ja saan jotain lukijoita miellyttävääkin aikaan joskus!


5 kommenttia:

  1. Wow, hienosti muokattuja kuvia! Ite en edes jaksa vaivautua.. :D Eka on omaan silmääni vähän liian sekava ehkä, hevosesta vois näkyä vähän enemmän, ja tuo alaosa kuvasta voisi vähän enemmän ehkä erota yläosasta (niiku että olisi enemmän taivas-maa-tyyppisesti, en tiiä ymmärrätkö :D) Toka on jotenki tosi ihana, kivan tunnelman oot luonu siihe noilla muokkauksilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hehee kiitos, ekasta tosiaan tuli vähän sillisalaatti, mutta se on kestettävä :D

      Poista
  2. voisitko neuvoo miten tuommosen kuvan saa tuonne sivupalkkiin ja miten sait muokattuu sen tuommoseks soikulaks:d?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ja vielä miten sait nuo someikonit ku oon yrittäny mut en ossaa :(

      Poista
    2. Sitä on vähän hankala neuvoo näin, mutta siis menet siihen bloggerin etusivulle ja valitset blogin mitä haluat muokata, sitten siellä vasemmalla on sellanen valikko mistä löytyy aika alhaalta linkki Ulkoasu, painat siitä ja siihen tulee sellanen pohja, missä on laatikoita. Sitten valitset lisää gadget ja valitset sieltä vaihtoehdon kuva ja lataat valitsemasi kuvan siihen ja se tulee sitten tuonne sivupalkkiin. Toivottavasti tajusit, tän paremmin en ilman kuvia osaa selittää :D Googlesta kannattaa ettiä tarkempia ohjeita. Ja muokkasin kuvan tollaseks photoshopilla.

      Someikoneihin löydät ohjeen täältä -> http://koodikielella.blogspot.fi/search?q=some+ikonit

      Poista

Kaiken © Meri Tukiainen 2015, ellei toisin mainita!