keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

102. Mahtava viikonloppu takana!

Postaus tulee vähän myöhässä, koska en millään jaksanut/kerennyt tehdä postausta aikaisemmin. Olin Opera Games viikonlopun jälkeen ihan poikki, jokainen päivä alkoi kasilta ja kesti aina sinne iltakymmeneen asti. Voin sanoo että jalat huuti hoosiannaa aina päivän jälkeen, kun oli monta tuntia seisonut kentällä joko liputtamassa tai nostelemassa esteitä tai sitten muuten vaan juoksennellut ympäriinsö. Mutta kaikesta huolimatta viikonloppu oli ihan mahtava, säät ei tosin alkupäivinä suosinu lainkaan, vettä tuli kuin esterin perseestä lauantaihin asti, mutta sitten lauantai-iltana alko se aurinkokin jo sieltä pilkottamaan ja sunnuntai sitten vietettiinkin hellekeleissä! Mieleen kyllä jäi ne kaikki upeat hevoset ja ratsastajat, innolla taas odotellaan sitten ensikesää, toivottavasti ilmat suosis jo sitten ihan alusta asti! 

Expoaluekin oli viimevuotista kivempi, paitsi sieltä puuttu sellnanen saapaskauppa, ja tänä vuonna sieltä jopa tarttui jotain mukaankin, nimittäin John Whitakerin punaiset korvahuput, kun viimein sellaset hienot ja käytettävät punaset löysin. Kyllä se hinta vaan vähän kirpas tällasta köyhää kansalaista, mutta onpahan nyt huopaan sopiva huppu, jonka voi ylepänä sitten aluekisoihin pukea! Pitää vielä noita blingejä harkita, mitä mieltä ootte, sopiiko vai jätänkö ihan ilman noita timantteja? Myös pienenpientä piirtoprojektiakin on käynnissä tällä hetkellä, saatte siitäkin pientä näytettä tähän.

Nyt perjantainakin olis vihdoin ja viimein tarkotus mennä estevalkkaan, katellaan jos saisin jonkun kuvaamaan et tännekin sais jotain matskua vähän useemmin kun kerran kuussa. Toivonmukaan saan myös alle sellasen hevosen, millä menosta viitin maksaa sen 36e kun omasta pussista joudun pistämään sen..Kuviakin tuli otettua ihan reilusti, kolmelta päivältä vähän vajaat 1100, ekoilta päiviltä vaan ei oikein saanu otettua kun vettä tuli ihan sikana eikä oikein viittiny kameraa kastella ja pilata. Minulla on kuvia aika lailla kaikista luokista, lukuunottamatta perjantain ekoja luokkia sekä sunnuntai ja lauantaiaamujen nuortenhevosten luokkia. Jos joku oli hyppäämässä ja olisi kuvia vailla, minulta voi rohkeasti sähköpostin kautta tulla kyselemään, jos vaikka sattuisi löytymään jokunen kuva! :) Pistän tähän loppuun omasta mielestäni onnistuneimpia, niitä oli vielä paaaljon enemmänkin, mutta tässä nyt jonkun verran (varokaa, niitä on ihan hitokseen! :D) KLIKATKAA KUVAT ISOMMIKSI, NIIN NÄKYY PAREMPANA! :)


2 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia! erityisesti tykkään tuosta todella läheltä otetusta hyppykuvasta!

    VastaaPoista

Kaiken © Meri Tukiainen 2015, ellei toisin mainita!