maanantai 26. tammikuuta 2015

126. Hiljaiseloa

Kuten olette varmaan huomanneet, blogi on ollut vähän epäaktiivinen tässä viimekuukausina. Tälläkertaa en voi syyttää ajanpuutetta, sillä aikaa on vaikka muille jakaa, mutta innostusta ei niinkään. Vika on lähinnä siinä, että näin talvella en saa mitään materiaalia valmennuksista, ja olen sitä tyyppiä joka ei jaksa tehdä postausta ilman kuvitusta. Nyt kuitenkin yritän tsempata ja saada mahdollisimman moniin valmennuksiin itselleni kuvaajan, että edes jonkunnäköistä materiaalia saisin tännekin.

Sen verran voin kuulumisia kertoa, että meillä Iiron kanssa menee koko ajan paremmin ja yhteistyö alkaa luistaa. Viimekisat, eli tammikuun ensimmäiset kisat, menivät paljon paremmin kun sillon seuramestaruudet! Päästiin molemmat radat ilman kieltoja loppuun asti, 70cm täysin virheittä ja 80cm tuli puomi, kun meinas hevoselta jo kunto pettää. Mutta tästä sitä lähdetään nousemaan, viime valmmenuksessakin koin jo aikamoisia ahaa-elämyksiä, kun sain hevosen jo pätkittäin kulkemaan ihan oikein päin!

Tein myös uuden ulkoasun, kun sain eilen bussimatkalla Artulta kotiin kerrankin hyvän idean, nimittäin piirsin bannerin kokonaan itse, kun minulla ei ole mitään hyviä kuvia mistä tehdä hienoa banneria. Toivoisin mielipiteitänne bannerista, se ei onnistunut ihan niin hyvin kuin kuvittelin, mutta ihan hyvä se kuitenkin omasta mielestäni on. Bannerissa siis komeilee olevinaan Iiro ja Ella, toivottavasti yhdennäköisyyden huomaa edes vähäsen.

6 kommenttia:

 1. Tosi kaunis banneri! Ja yleisesti ottaen koko ulkoasu:)

  VastaaPoista
 2. kiva ulkoasu, Ellan tunnistaa mut miks Iirolla on valkonen kaula ja pää? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos, se on vähänniiku tuo kuunvalo, mut tais tulla vähä turhan voimakkaana siihen :D

   Poista
 3. Ihan tosi kiva banneri! Aika harvoin näkee piirrettyjä, mutta miusta tuo on kyllä tosi onnistunut! :) Onko sulla millaiset ohjelmat käytössä?

  ponitytonpilvilinnnatt.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon! :) tällä hetkellä on adobe photoshop elements 6.0 ainoastaan :)

   Poista

Kaiken © Meri Tukiainen 2015, ellei toisin mainita!