perjantai 10. huhtikuuta 2015

127. Elossa ollaan!

Lievästi sanottuna ei tää bloggaaminen oo napannu tässä pitkiin aikoihin, lähinnä sen takia että näin talvisin ei oo koskaan materiaalia mistään tai sitten kun joskus on, ei vaan sit jaksa kirjottaa tänne mitään. Pääpiirteittäin meillä on Iiron kanssa menyt ihan hyvin, koko ajan kehitytään molemmat ja tajuan jo sen konin aivoituksistakin jo jotakin, mutta vielä on silti aika paljon hakemista. Kisoissa nyt on kuitenkin päästy kaikki radat loppuun asti, saatiin jopa viimesunnuntaina meidän eka ruusuke, tosin 70cm luokasta ja arvostelu oli A.1.0, eli punavalkee ruusuke sieltä sitten repästiin.. :D Mutta alku se on sekin, ei sitä Roomaakaan rakennettu päivässä! Tavoitteena nyt olis toukokuun aluekisoissa mennä se 90cm, mutta katellaan riittääkö kuskilla luotto itteensä, kyllähän Ipa hyppäis varmaan kerrostalon ylite jos ratsastaja ois vaan ite siinä mukana!

Koska en nyt muuta osaa tähän sanoa, pistän loppuun parit tosi epäonnistuneet onnistuneet yhteiskuvat meistä (aina ei tosiaan voin onnistua, varsinkaan Ipanan kanssa..) ja kuvia viimesunnuntain kisoista! Pitää nyt yrittää vähän tsempata ja olla astetta aktiivisempi, nytkun ehkä ulkokausikin viimein alkaa ja sen myötä saa sitten ehkä materiaaliakin mistä tehdä näitä postauksia!

Kaikki kuvat © Saara Tuunanen


 Molempien mielipide oli tästä touhusta melko positiivinen!

Ipaa nauratti
 
En kuulemma mahtunu samaan kuvaan Iiron kanssa

Kuva ei ehkä kaipaa ylimääräisiä kommentteja...
3 kommenttia:

 1. Haha, loistava toi 5. kuva ! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehhe jep, Iiro osaa näyttää näitä parhaita puoliaan sillon kun ei tartteis.. :D

   Poista
 2. Tosi kiva blogi ja hienoja kuvia. Sait minusta uuen lukijan. Käyhän lukemassa minunkin blogiani, http://olipakerranhevonen.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kaiken © Meri Tukiainen 2015, ellei toisin mainita!