sunnuntai 2. joulukuuta 2012

1. love of my life, my soulmate..

Juu eli tein uuen blogin kun kyllästyin toho entiseen, jos tänne jaksasin kirjotella vähä useemmi (; Nyt on kyllä aika paljo tapahtunu, on ollu kisoja ja kaikkee muuta! En varmaa iha kaikkee jaksa tähä kirjottaa, ehkä ne tärkeimmät vois tiivistää jotenki (:

Nono alototetaa vaikka viimeviikon valkasta! Se oli siis nyt tän vuoden viimene estevalkka ja viimene valkka ennen seuramestaruuksia. Valkka meni ihan hyvi, en vaan ite kestäny oikei missää mukana ja pari kieltooki tuli lankkuesteelle oman pelon takia.. x) On se pelottava este..! Illi liikku kuitenki tosi hyvin ja oli iha innoissaa ku päästii kerranki hypäämää iha kunnon kokosia esteitä.
No kisoihi mentii valkan jälkee vähä vammasella fiiliksellä ku ei oikei luistanu! Kisoissa oli aluks tarkotus mennä ainoostaa 90cm junnumestaruutena, mutta sitten ku siinä tuli yks puotus ja en päässy uusintaa, aattelin hyätä vielä toisen 90cm sennuissa! Siinä sitte pääsin uusintaa asti joka oli 10cm korkeempi eli sen metrin. Pelottavia oli esteet ja ratsastuski oli vähä sen näköstä, onneks Illi aina pelasti vaikka ite vähä pelkäsin hypätä niitä isoja oksereita :D Päästii kuitenki vaa yhellä puotuksella rata loppuun asti, et ihan tyytyväinen olin! Kyllä tää vielä tästä lähtee, ihan hyvillä mielin tääki kisapäivä koettii ja Illi oli hirmusen reipas! Se nykää innostuu aina kisoissa ja sit se laukkaa eteenpäi siellä hiirveetä vauhtia ja miulla on aina vähän vaikeuksia saaha pidätettyy sitä, onneks ne aina kuitenki menee läpi ja selvitää hengissä radat loppuu (; Radasta on video, mutta en jaksa ettiä ja ladata sitä tänne, ehkä sit joskus ku en oo laiska (:
Nyt tänää oli sitte seuran koulukisat, Illin ihan ekat koulukisat ainaki nyt vuohimäessä (: Kouluvalkassa olin perjantaina, Illi oli hirmusen hieno kouluponi ja sain sen jo vähäse myötäämää niskastaki. Kouluvalkka meni hyvin ja hyvillä mielin sitten ooteltiin kisoja. Menin siis tuon helppo B:'n. Illi oli tosi kivan tuntune, vähä jumine ja laukat ei noussu kunnolla, johtu kyllä enimmäksee siitä et minuu jännitti ja sit aloin käellä nyppimää. Kuitenki päästii rata hyväksytysti 55,6%, pisteitä oli 139, enimmäismäärää en nyt muista. Pari kertaa rikottii laukassa ja lävistäjillä tuli aina laukanvaihot, mutta ehkä siitä vielä kehitytää ku vähäsen harjotellaan. Päästii kuitenki kolmannelle sijalle, iha hyvi ekoista koulukisoista Illin kanssa :)

Joo, tässä ois varmaa näitä tapahtumia, ens viikolla ois sitte luvassa pikkujoulut, niitä ootellessa! Eilen oli myös hevosmiestaitokilpailu ja hehee, voitin sen x) Pisteitä tais olla 92/107, iha hyvi meni loppujenlopuks vaikka kuvittelin et en pääse varmaa ees läpi sitä..! Illistä on tullu myös pakkasten myötä hirmu karvanen.. Ulkona ei enää tarkene kunnolla ees kävellä ilman hirmusia toppavaatteita, vaikka siellä onki vaa -10 astetta :D


siellä mie vissii seykeröitä yirtän vaaville vääntää.. (;
Awww rakastan tätä kappaletta yli kaiken, oon kuunnellu varmaa miljoona kertaa enkä oo (vielä) kyllästyny<3 muistuttaa aina jotenki illistä (;

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaiken © Meri Tukiainen 2015, ellei toisin mainita!