keskiviikko 12. joulukuuta 2012

3. One day, we'll get the stars!

Tuupstuups! Tänää oli siis luvassa koulutunti.. Mieluummi oisin ehkä halunnu hypätä, mutta kyllä tää koulukiemuroitten vääntäminenki on välillä iha hyvästä. Aluks ois tosin pitäny Viltsulla mennä, mutta tehtiin kavereitten kanssa pari taktista vaihtoo ja sain sitte Illin! Kuvia on valitettavasti vaan alkuverkasta ku kuvaaja livisti kesken tunnin, mutta eletään sen kanssa!

Alussa Illi tuntu vähän tahmeelta ja jäykältä, niinku kyllä yleensä aina, mutta nyt se oli jotenki jäykempi ku esimerkiks viimeks. No siinä sitte ravailtii ja laukattii pari kierrosta iha pitkillä ohjilla ja siitä se sitten onneks verty ja pääsin vähä työstämään sitä. Aluks vähän vastusteli kättä ja jalkaa ja meinas litistää miut seinään, mutta pari kertaa ku napautti nii ei se jaksanu enää yrittää ja lähti nätisti jo hakemaan muotoa. Alkuverkan menin gramaaneilla ja otin ne sitten pois, kun alko tuntuu et ne on vaan tiellä kun sähelsin vaihteeks omiani siellä selässä. Meni kyllä paljo paremmi sen jälkee ku heivasin gramaanit pois! :p Alkuverkaks tehtii toine pitkä sivu kokonaa väistöö ja toine avotaivutusta, väistöt meni ihan pipariks ku meni kaikki avut sekasi ja sitte hermostuin. Kyllä ne sitte alko onnistumaa ku pari kertaa jankkasin sitä samaa sivua! Taivutukset meni iha hyvin, Illi taipuu kivasti ja on semmonen joustava ku sille päälle sattuu (:

Alkuverkan jälkee alettii laukassa tekemää tätä samaa, mutta lisättiin päihin voltit ja sen jälkee käyntisiirtyminen. Illi oli vähä reippaalla päällä ja sen kautta sitte ne käyntisiirtymiset vähä epäonnistu.. :D Tän jälkee tehtiin lävistäjiä keskiravissa, hienosti veny Illin askel! Illissä on se hyvä puoli et sen askel venyy ja sen saa koottuu melko helposti, sillä on kiva tehä aina kaikkia keskiraveja sun muita :3

Kaiken tän alkumössötyksen jälkeen tehtii sitte yksittäisharjotus, missä tultii eka ravissa keskihalkasijaa pitkin ja ennen I:tä M:ää kohti pohkeenväistö. Oli hirmu vaikee suunta väistää ja se nyt ei iha onnistunu, mut ens kerralla sitte paremmi! Sen jälkeen tuli C:ssä laukannosto ja laukattii L:ää asti mistä tuli sitte täyskaarto S:ään ja H:hon asti vastalaukkaa. Tää onnistu jotenki kivasti, Illillä on myös helppo mennä vastalaukkaa! (Vedetään aina kaikki kaartee vahingossa vastalaukassa! :D) sitte tuli H:ssa ravi ja C:ssä uus laukka ja sitten tuli L:stä S:ään se täyskaarto ja M:ään asti sitte vastalaukkaa. Siitä sitte jatku laukka ja H:sta tuli lävistäjä keskilaukassa ja B:ssä käynti suoraa laukasta. Vähä venähti taas siirtymine ku ei meinannu tulla enää takasi siitä keskilaukasta.. x) Sitte mentiin L:stä keskihalkasijalle ja siinä siirtymine ravii ja väistö enne I:tä kohti H:ta. Tähä suuntaa meni tuo väistö vähä paremmi ku siihe toisee! Sitte tuli C:stä laukannosto ja M:stä lävistäjä keskilaukassa ja E:ssä käynti. Tää siirtymine meni jo vähä paremmi, pari raviaskelta siellä tuli vielä välissä, muta parempaa päin mentii! Kyllä nää kaikki sitte lopulta meni iha putkee, pitää vaa aina jaksaa tehä töitä! :p Kunto meinaa kyllä loppuu keske, vois liikkuu ehkä vähä enemmä..

Illi oli tänää hirmu pehmee ja pyöree, se on alkanu myötäämää jo ihan kiitettävästi niskasta! (: Ei oo enää semmone jäykkä laama niinku sillo joskus alkuaikoina. Siitä se vaan kehittyy eteenpäi koko ajan! Ainut vaa että vasen kierros tuottaa aina molemmille vähän ongelmia, mutta reeniä vaa nii eiköhä se siitä! Mut onse kyllä hieno tunne kun saa Illin myötäämään, sillon alussa siitä ei ollu kyllä puhettakaan :D

Kuvien laatu on vähän surkea, mutta on niitä huonompiaki nähty.. :D Pääasia että erottaa jotaki noista. Kuvista kiitokset Meerille (:


 Hihi löysin tänne loppuun vielä tämmösen kivan kuvan Illistä ;) Se on nii sulone ja luttana ja tuommone tynnyri <3 Sillä on "himune" talvikarva ja se kihartuu aina söpösti ku se on hikine :3

ps. rakastan tuota Illin merkkiä, se on vaa nii omalaatune iha niinku kantajasakki! (; Isot sukat vaa puuttuu vielä jaloista, sit ois täydelline, mutta kelpaaha tuo pieni ruunurajaki vasemmassa etusessa.. :)


4 kommenttia:

  1. Voi kuinka kaunis ulkoasu ja kirjoitatkin niin hyvin! Ryhdyin lukijaksi bloglovinin kautta (:

    - Riina
    http://kevaanpolku.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kaiken © Meri Tukiainen 2015, ellei toisin mainita!