lauantai 2. helmikuuta 2013

12. Leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä..!

Lol, oon ollu laiska enkä jaksanu tehä tätä postausta torstaina valkan jälkeen, enkä kerenny eilen joten nyt otin itteäni vaihteeks niskasta kiinni ja kirjotan tällasen lyhyen esitelmän torstaisesta valkasta.

Valkka meni suoraan sanottuna ihan päin helskuttia.. Mietin tässä jo lajin vaihtoa kun ei mikään voinu onnistuu ja itku kurkussa jo kyhjötin maneesin nurkassa ku ei mikään toiminu (etanafarmari kävi jo mielessä, ois tosi kiva pelastaa jotain uhanalaisia etanalajeja..!) Illi se vaan taas paino hirveesti kädelle ja posotti eteenpäin ja minun huono ja väärä reaktio tähän sitten oli vaan se repiminen kun ei muu auttanu. Jalatkin oli vielä ihan älyttömän kipeet kun koko alkutunti oltiin ilman jalustimia tehty kaikkee maan ja taivaan välillä.. Illi on muuttunu syksystä ihan kamalasti, sillon se oli vielä tosi kiva ratsastaa eikä painanu kädelle, nyt kun siitä on tullu reippaampi nii sen pääki on alkanu painaa enemmän. Hypyissäkin se vetää pään aina alas, sitä se on toki tehny aina muttei noin pahasti. Onko nyt vika ratsastajassa vai hevosessa..? Illin askeleetkin aiheuttaa selkäkipuja, nekin vaan aina pahentuu mitä epätasasemmalla hevosella ratsastan. Viimenen linja meni kuitenkin ehan suht hyvin kun esteet nous ja aloin eskittymään ja Illi rupes nostelemaan jalkoja, tosin se vieläkin juos vaan karkuun eikä kuunnellu mitään ja meinas välit jäädä lyhyeks.. Mentiin samoja ratoja kun normitunnilla, eli siis jumppaa ja kaarevaa, mutta M:n sivulle laitettiin ravipuomit mistä pari kertaa hypättiin laukassa kun ei herra suostunu hidastamaan niillekkää.. Oisin kyllä nii onnellinen jos saisin oman hevosen, sellasen opetusmestarin joka hyppää, sillä on tasaset askeleet ja menee koulua hyvin + ei yritä tappaa karsinassa. On sitäki jo Illistä saatu jo vähän kitkettyä pois, mutta vieläkin se ilmasee mielipiteensä jos hoitaja vähänkään pelkää tai aristelee sitä. Kaiken tarvittavan voitte noista videoista ja kuvista tsiikailla.
Kuvat & videot © Emppu & Saara, kiitos! laatu vähän kärsi kun piti vaalentaa aika reilusti että kuvasta erotti muutakin kun Illin päänmerkin..

Hehee löysin myös jotain ikivanhoja ratsastuskuvia, mutta ne on sen verran kauheita että niitä ei viiti tänne laittaa.. :D Ei oo nimittäin kauheen nätin näköstä kun kollarit jalassa vetelee menemää.. Mutta Sipestä ja Dollystä voin pari kuvaa laittaa, näillä kahdella epelillä siis välillä kesäisin käyn ratsastamassa kun mummolassa pyörin (: Hanna siis omistaa kyseiset hevoset, Sipe on rodultaan angloarabi ja Dolly jonkinsortin risteytysponi. Sipe on siis tuo ruunikko läsipää ja Dolly rautias pikkuponi. 

5 kommenttia:

 1. laitoin sulle sähköpostiinkon jo kysymyksen että millä mallilla bansu on? :)

  VastaaPoista
 2. sulla on tosi nätti ulkoasu, varsinkin toi kuva illistä taustalla on niin nätti! :) Nää vikat kuvat täs postauksessa on kans tosi ihania :) Mikä kamera sulla on?

  http://uniquelizzie.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tällä hetkellä kuvailen canon eos 500d'llä ja putkina canon efs 18-55mm ja 55-250mm (:

   Poista
 3. Moikka, ilmeisesti teet banneritilauksia, jos nyt oikein tuosta Venlukan kommentista ymmärsin. On muuten upea blogi, rakastuin tähän ulkoasuun ja kuviisi ♥ Jos otat tilauksia vastaan, ne varmaan lähetetään sähköpostiisi?

  Kurkkaa munkin blogi;
  www.dancingonallfours.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu kyllä ainakin tällä hetkellä teen ja tilaukset laitetaan säpöön (:

   ja kiva että tykkäsit, sullakin oli tosi kivan näkönen blogi! :)

   Poista

Kaiken © Meri Tukiainen 2015, ellei toisin mainita!