sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

18. Kaikki vaan kaatuu..!

Joo eli pientä taukoa on nyt ollu tässä kun ei a) oo ollu oikein mitään kirjotettavaa, koska pidin kaks tallitonta viikkoo, b) ei oo ollu aikaa kirjotella kun olin tahkolla ja kokeisii piti lukee ja c) kone kaatu ja koko windows piti uusia. Tämäkin tulee ilmeisesti olemaan melko kuvaton postaus kun iiiihan kaikki ohjelmat hävis koneen mukana, kuvat kerkesin onneks pelastamaan!

Muttajoo, tahkolla oli ihan tosi kivaa, sain laskee kyllä sydämeni kyllyydestä ja kelit oli kyllä mitä mahtavimmat lukuunottamatta keskiviikkoa jollon tuli vettä ja kaikki oli ihan märkänä = lähettiin Pinjan kanssa rinteestä sitten aikasemmin kun ei houkutellu ajatus litimärkänä laskemisesta :p Mutta maanantaina ja tiistaina oli kyllä niin unelmasäät, oltiin molempina sitten koko päivä rinteessä ja jalatki tuntu sit sen mukasilta. Siellä oli myös pari kaveria, ne oli tosin vaan keskiviikkoon asti ja eriä mökissä, mutta oltiin Katan kanssa rinteessä sitten siihen tiistaihin asti (: Torstaina käytiin sitten shoppailemassa Kuopiossa Matkuksessa, on kyllä hyvä kauppakeskus! Sieltä nappasin mukaan Cubukselta kahet farkut ja sinisen villapaijan, Glitteristä lähti kahet korvikset, H&M'ltä lähti matkaan kaks toppia ja sitten kävin sittarista ostamassa blondin hiusvärin (; Oli kyllä mukava loma, ois voinu pidempäänki siellä olla, ommoo lommoo vaa tuolta koulusta ja uuestaa tahkolle!

Ja kuten tuosta voi jo päätellä, alotin tän vaikean hiusten blondaus -prosessin ku kyllästyttää jo nää ruskeet :d Omat jiukset on muutenkin blondit ja se juurikasvu tunkee sieltä aina ja en jaksa olla värjäämässä joka kuukaus näitä. Mutta värjäsin sillon viime sunnuntaina ekan kerran, vaaleni kyllä ihan urakalla, juurikasvu tosin oli ihan vaalee ja latvat oranssit kun juuresta hiukset on vähän vaaleemmat. Tänää sit vedin toisen kerran ja nyt ne alkaa näyttää jo blondilta, seuraavalla kerralla sitten tavotteena olis ihan blondit. Seuraava värjäys kyllä on sit ehkä kuukauden päästä kun nyt värjäsin tällee viikon välein ettei hiukset ihan kuole kun semmosia myrkkyjä nuo vaalenusvärit :p Kuvaa tulee varmaan sitten kun jaksan ottaa/saan koneelle jtoaki muokkausohjelmia!

Ja vielä viimesenä tajusin, että ollaan Illin kanssa taivallettu tätä yhteistä ja vaikeeta matkaa vuos, paljon on ollu hyviä kun huonojakin kokemuksia, mutta niistä on aina selvitty ja opittu! Eteenpäin on molemmat kehittyny kyllä, siitä voin olla ylpee! (: Välillä on ollu sellasia fiiliksiä et vois lusikan heittää nurkaan tän homman kanssa, mutta virheistä on aina opittu! Yhtään hetkee en kyllä pois vaihtas näistä yhteisistä hetkistä, niin paljon Illi on mulle opettanu!

paras

Kisatki ois taas tiedossa tulevana sunnuntaina, aattelin tällä kertaa tuon 80cm mennä kun on ollu nyt jonkun aikaa taukoo tunneista ja valkoista et saisin ehkä jonkunlaisen tuntuman taas siihen. Mutta näissä fiiliksissä mennään kohti tulevaisuutta! Aluekisatkin on jo ihan kahen kuukauden päästä, aika on menny ihan älyttömän nopeesti ja vois kohta alkaa reenaamaan jo ihan kunnolla niihin et päästään esteistä sitten ylite! Kipeekski oon vissii tulossa ku pyörryttää ja joka paikkaa koskee, toivottavasti nyt en tuu et pääsen noihi kisoihi :p

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaiken © Meri Tukiainen 2015, ellei toisin mainita!