maanantai 11. maaliskuuta 2013

19. Taas kisatunnelmissa!

Huhhuh taas on yks kisapäivä takana, tuntuu et näitä on iha joka viikonloppu kun aika menee niin älyttömän nopiaa.. Kisat meni taas ihan putkeen vaikka ysikympissä tulikin se 8 virhettä mut ihan omia mokia oli kun en osannu ohjata hevosta oikei esteelle, tosin se rataki oli kyllä nii outo  taas vaihteeks että osittain siitäki se johtu. Mutta tästäkin suunta on vaan ylöspäin, virheistä oppii ja ens kerralla osaan sitte varautuu näihinki tilanteisiin! Otettiin myös vähän noita turhia askelia aina, mutta kun en uskaltanut pyytää sitä lähtemään kamalan kaukaa siinä pelossa että vauhti loppuu ja rysähdetään esteeseen.. Mutta tosi tyytyväinen olin kuitenkin tähän päivään, nyt on tavotteena että keväällä kun kentälle päästään niin pääsisin kisaamaan metriä, mutta kattoo nyt mite tää tästä nyt jatkuu! (:

Panostin kyllä ehkä näihi seurakisoihi vähä liikaa, oli nimittäin "omat" huovat ja suitset ja ohjat hevosella + vielä sykeröt jaksoin vääntää.. :D Koitin Illillä siis meksikolaisia ja se näytti ihan älyttömän söpöltä niissä ja tuntu vieläpä paljon paremmalta kun noilla sen omilla suitsilla! (tai sit vaan kuvittelin xD) Kaikkki oli ihan sävysävyyn pannasta kannuksiin ;) suitsia ja ohjia lainasin kaverilta ja samoin huopaa ja vilttiä toiselta, panta sentään oli ihan oma. Löysinpä nyt Illille kivat kisasuitset, oon aina halunnu mennä sillä meksikolaisilla! Ohjatkin kesti paremmin nyt käessä kun oli nuo kumiohjat eikä sen omat huonot kangasohjat mistä ei saa minkäänlaista otetta kun se nykäsee vähän päätä..

Palkkasin myös tuon Reetan ottamaan meistä pari yhteiskuvaa kun jaksettiin kerrankin panostaa! ;) Illi oli oikie söpönä, mutta mie sitte menin pilaamaan ne kuvat omilla ihme ilmeillä ja säädöillä, joten kattokaa mieluummi hevosta ku minuu...!hevone on iha kunnossa, ihestäni en voi sanoo samaa..!
tuuui
kertokaa mielipide, kummat sopii paremmin?


linkit videoihin 80cm ja 90cm.

Torstaina oli muuten myös ihan spesiaalivalkka kun eri valmentaja piti sen meille! (oma oli kipeenä eikä pystyny pitämään) Eetun valkka oli ihan älyttömän kiva, opettaa vähän eri tavalla kun Essi, mutta ihan virkistävää välillä olla muidenkin valmennuksissa! (: Saatiin kerrankin kaasutella ja Illi oli iiiiiihan hiestä märkä valkun jälkeen! Huomasin myös, että sillä oli kaulassa pari veristä haavaa, vissiin vähän rajuja noitten poikien leikit välillä kun henki meinaa hevoselta lähtee... Vaikka Illi onki iso, se on kauhee pehmo eikä uskalla purra toisia samalla tavalla vaikka kovasti aina uhitteleeki.

Ja sitten vielä näistä hiuksista, en oo jaksanu tänne vielä päivitellä niistä kuvaa mutta tässä nyt lopputulos _kahden_ värjäyksen jälkeen, pitää vielä ainakin kerran että saan näistä tasaset eikä niin että juuri on vaalee ja latvat keltaset oransseilla raidoilla. Mutta ihan kivat ne on nyttenkin, kehtaa kaupungilla kuleksia kuitenki (:


Heeeei ja tähän loppuun vielä, ilmottakaa jos löydätte tekstistä kovinkin häiritseviä kirjotusvirheitä, koska tiiän kokemuksesta että tekstiä on ikävää lukea jos puolet sanoista jää ymmärtämättä virheiden takia! (:


2 kommenttia:

  1. Hirveetä kun kaikki on päässeet jo useisiin (onhan toi sana?) kisoihin enkä mä oo päässyt edes alottamaan kisakautta :D

    VastaaPoista

Kaiken © Meri Tukiainen 2015, ellei toisin mainita!