tiistai 26. maaliskuuta 2013

23. o.O

Taas on ollu pientä postaustaukoa tässä kun en oo tallilla käyny oikein ja koulujuttuja tulee koko ajan vaan enemmän ja enemmän (vaikka tässä jakossa onki vähiten kursseja..) Viime viikon valkasta jemmassa on pari videota ja voisin tähän niitä vaikka laittaa ettei ihan tylsäksi käy tämäkään postaus (: Kuvailtiin myös kaverin kanssa toisiamme tuossa yks päivä ja kokeiltii jotai iha vähä erilaista, kuvat ei ihan onnistunu miun osalta mutta ihan hyviä niistä kuitenki tuli (:


Piirtelin tuossa myös yks päivä ihan tylsyyttäni ja kun halusin vähän tunnustella onko taito tallella.. :D Hevosesta tuli rehellisesti sanottuna parhain, mitä oon koskaan elämässäni piirtäny, mistä lie johtuu kun kerranki valot ja varjot meni kohilleen. Tosi vartalo kaipais ehkä vähän lisää hiomista, mutta tässä pääasiassa harjottelin tuota pään piirtämistä kun oon siinä melkosen huono :p Mutta kritiikkiä, missä voisin vielä tuossa kuvassa parantaa ja kiinnittää huomiota! (:

tausta on ihan omaottama valokuva, eisiis piirretty (:

Mutta asiasta kukkaruukkuun, oon näköjään kuukauden blogi -ehdokkaana Tiian blogissa (: Aluksi sain kuulla kaverilta, jonka jälkeen sitten kirjauduin tänne ja sieltä poksahtaa nokan eteen reilut 600 katselua ja melkein 30 lukijaa lisää! Hohooh, en koskaa uskonu että siihen pääsisin, kun tää blogi on vähän onneton ja ollu aika hiljanen tässä lähiakoina, mutta kiitos kovasti Tiialle, kun ehdokkaaksi blogini valitsi! (: Yritän tässä lähipäivinä saada jonkinlaista postausta aikaan, tuolla olisi jemmassa varustepostaus, mutta kuvia en ole jaksanut vielä ottaa.. Huomenna tosin voisin ryhdistäytyä ja ottaa kameran mukaan tallille ja napsia kuvia noista vermeistä (: Myös tunnista voisin yrittää saada vähän paremman postauksen, jos saan vaan kuvaajan sinne. Mutta käykääs äänestelemässä siellä jos kolahti! (;

12 kommenttia:

 1. ohoh, aivan mahtava piirros. :O

  VastaaPoista
 2. Upea piirros, tuohan on ihan täydellinen!
  Oletko piirtänyt hevosen alusta loppuun itse? Minä käytin joskus tekniikkaa, jossa liitin vaan hevosesta kuvan photariin jollekin taustalle, ja sitten aloin piirtämään päälle. Niistä tuli ihan kivoja, vaikka en kovin lahjakas piirtäjä olekaan. :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ääriviivoista osan piirsin ns. läpi eli esllaset vaikeet kohta mistä en millään saanu hevosennäköstä, mutta muuten kokonaan ite (: Tietty kattonu mallia missä ne lihakset, varjot ja valot sijaitsee (:

   Poista
 3. vautsi! Hieno toi piirros :) Millä oot tehny sen?

  VastaaPoista
 4. Piirrätkö gimpillä, paintilla, photarilla vai jollain muulla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tällä hetkellä käytän paint tool SAI'ta, photoshop elements 6.0'llaa ja photoshop cs6 ohjelmaa, tämä tosin piirretty kokonaan tuolla cs6 (:

   Poista
 5. Tosi ihana blogi! mikä tän sun blogin leveys ja sit ton sivupalkin leveys on :)?
  + äänestin sua tossa hööksin kilpailussa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sivupalkki taitaa olla260 ja itse blogi 1020 (: ja kiitos kovasti ;)

   Poista
 6. Tosi upee toi hevosen pää! Millä piirsit? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kuten tuolla ylempänä mainitsin, ohjelmana oli adobe photoshop cs6 (:

   Poista

Kaiken © Meri Tukiainen 2015, ellei toisin mainita!