torstai 14. elokuuta 2014

108. Uudet saappaat!Tätä päivää oon oottanu kun kuuta nousevaa, sain nimittäin vihdoin ja viimein ja ihan liian monen mutkan kautta mun uudet saappaat! Alunperin niitten piti olla mustat, mutta ne loppu hööksiltä sitten ja oisin saanu ne vasta ehkä aikasintaan syyskuun puolessavälissä, muttakun chapsit sano ittensä irti viimekerralla, niin tarvihin näitä uusia kenkiä. Ensin soitettiin Kuopion hööksiin joskus pari vk sit, että löytyskö sieltä mustana tätä Horsehead Arezzoa koossa S38, olis siellä ollu yhet mutta joku muu oli jo kerenny ne varata, ai että otti pattiin..

Nyt sitten onneks tiistaina keksin et hei, miehän voin ottaa ne ruskeenaki, soitettiin taas Kuopioon ja sieltä löyty yhet ruskeet S38 kokoset. Siinä sitten ensi tilassa ne varattiin, valtuutettiin äitin veli hakemaan ne sieltä ja sitten se pisti ne meille postissa ja tänään ne sitten saapu, ai että sitä tunnetta kun tulit koulusta kotii ja ne saappaat ootti paketissa sovittamista. Onneks oli sopivat, tänään sitten koeajoin ne valkassa ja toimi ihan sairaan hyvin, lukuunottamatta sitä, että ne vielä vähän painaa polvitaivetta kun ihan uudet on.


Nuo Arezzo saappaat on ihan tosi siistin näköset eikä hintakaan oo kovin paha, vähän vajaat 200€ hööksillä. Laadusta en ole vielä ihan varma, mutta toivottavasti kestää ehjänä ja nättinä kun jaksan vaan hoitaa niitä ja rasvata aina käytön jälkeen, ettei nahka lähde lohkeilemaan. Noissa vetoketjuissa on myös sellaset tosi jännät lukkosysteemit, ettei se vetskari pääse aukeemaan kesken ratsastuksen, mut katellaan nyt toimiiko se sitten silleen kun sen pitäs.

Pitää vielä miettiä, laitanko noihin jonkunnäköset timantit vai jätänkö ihan vaan tollaseks "alastomaks". Oishan ne vähä siistimmät tietty niitten timanttien kanssa, mutta kun en saanut nyt niitä asettumaan tuohon mitenkää kivasti, pittää sit huomenna kahella vähän virkeempänä, että miten ne sais näyttämää järkevältä ja kivalta tuossa. Meinaa nuo timantit loppuu keskenkin, mikä rajottaa tätä luovuutta tässä, pitäs varmaan tilata lisää että sais ihan kunnolla tehtyy kerralla!Tämän päivän valkasta en jaksa kirjoittaa mitään erillista selostusta, tehtiin erilaisia tekniikkaharjotuksia ja Illi oli melko energinen, mutta kyllähän sen ymmärtää kun on nyt viikon ollu putkeen vaan laitumella kesälomalla, toivottavasti ei sitten sunnuntaina kisoissa ois ihan sellanen aikapommi, ois kiva nimittäin kestää selässä.. Meen nyt taas kisoissa vaan sen 90cm, koska koen jo ihan tosissaan sen 80cm tosi turhaksi enkä sitä tarvitse alle, kun 90cm menee jo hyvin ilman sitä pienempää luokkaa siinä alla. Katellaan nyt, jos jossakin vaiheessa pääsis tässä kokeilee isompaakin, mutta se on aika helskutin iso jos.

ratsastuskuvat © Emma & Yhteiskuvat © Saara
ILLI OIS KERRANKI NII SÖPÖ NII SITTE MEIKÄLÄINE PILAA KUVAN IHME HÖMÖTYKSELLÄ..

7 kommenttia:

 1. Kerros nyt vähän käytön jälkeen kokemuksia näistä sappaista! Onko venähätny ja kulahtanu kuinka? Oliko hyvä ostos? Itekkin nimettäin näiden hankkimista harkinnut:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on ollu ihan tosi hyvät mitä oon kerenny tän 2kk aikana näitä käyttää! :) Alussa vaan oli vähän jäykät, mutta nytkun on ahkerasti rasvaillu ja käyttäny niin pehmentyny kivasti eikä paina enää polvitaivetta niinkun alussa! Ei oo yhtään ainakaan vielä venähtäny tai kulunu eikä vetskarikaan oo vielä poksahtanu (näin ei pitäs ehkä sanoo), eli ihan tosi hyvä ostos oli! (: Kannattaa ostaa, jos halpoja ja hyviä saappaita etsii!

   Poista
 2. Anonyymi5/5/15 18:10

  Ovatko vieläkin olleet ehjät:-)? tarkoituksena on ostaa ehkä tuollaiset saappaat niin haluaisin tietää ovatko vielä menneet. mistä saappaita voi koristaa timanteilla? tai siis miten:-O olen itse miettinyt onko sellaisia olemassa. missä tämä on mahdollista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä on edelleen ehjät ja tosi hyvät saappaat on ollut, voin suositella lämpimästi! :) Minä koristelen itse, ostan askarteluliikkeestä kristallit, sopivan liiman ja sitten liimaan ne itse niihin saappaisiin. Kovin hyvinne ei kyllä paikoillaan kestä, mutta on niistä iloa joksikin aikaa :D

   Poista
 3. Onko vielä sulla ja minkälaisena kestäneet?

  VastaaPoista
 4. Vastaan nyt valitettavasti anonyyminä kun en jaksanut sisään kirjautua (enkä näköjään osannutkaan enää xD), mutta on siis vieläkin ihan täysin ehjät saappaat, voisin ehkä sanoa että ovat vaan parantuneet vanhetessaan. Vetskari on kestänyt ehjänä, mitä alussa epäilin kun yleensä kaikista hööksin varsista on aina posahtanut ensin vetskari. On siis ihan tosi hyvät saappaat hinta-laatusuhteeltaan ainakin omasta mielestäni! :)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi8/9/17 18:57

  Hei, hienoa kuulla kokemuksesi. Ostin tänään, kun monien sovittamisen jälkeen eri liikkeissä näissä oli ainoastaan tarpeeksi kapea varsi ja heti mukavat jalkaterästäkin. Odotan innolla ekaa ratsastusta. Ekat nahkasaappaani. :)

  VastaaPoista

Kaiken © Meri Tukiainen 2015, ellei toisin mainita!