perjantai 14. marraskuuta 2014

121. Sunnuntain kisat

Vihdoin sain otettua itteäni niskasta kiinni ja jaksoin tehdä jonkunnäkösen analyysin viimesunnuntain seurakisoista! Menin siis Viltsulla 80cm ja 90cm luokat, ensimmäinen meni hyvin, mutta toisesta en voi sanoa ihan samaa. 

Oltiin siis kasikympissä toisia häviten vain 20 sadasosaa ensimmäiselle (joka sattu olemaan miun sisko joka meni kanssa Viltsulla..) ja Viljo oli kasikympissä muutenkin tosi hyvän tuntunen ja oli menossa koko ajan. Sain sen hyppäämään suurinpiirtein sieltä mistä itse halusin ja pystyttin tekemään vähän pienemmät tiet. Parille esteelle ei meinannu ihan askel sattuu ja tultiin vähän juureen, mutta muuten rata oli melko tasanen.


90cm ei sitten mennykkään ihan silleen niinku piti, Viltsu oli hyvä verkassa ja vielä radan ekalla esteellä, mutta sitten toiseelle esteelle otettiin kielto ja meikäläinen lenti nätissä kaarteessa sinne esteen sekaan. Syynä oli, että näin jo kaukaa että askelta ei oo, johon reagoin sillä että heitän tuntuman kokonaan pois ja katon miten käy, mikä kyllä toimi aina Illillä, muttei Viltsulla. Se on ihan tosi huono tapa, mitä oon yrittäny saada pikkuhiljaa pois, koska epävarmempien hevosten kanssa käy just noin niinku Viltsun kanssa kävi. Illin kanssa siitä ei ollu mitään haittaa, mikä oli ehkä vähän huono juttu, kun se hyppäs vaikka toin sen esteelle miten huonosti. No, kiipesin sitten takas selkään ja menin radan vielä loppuun ja siten se mentiinkin ihan puhtaasti lukuunottamatta omaa kääntöäni pois sarjalta kun ei oltas osuttu siihen mitenkään, kun se tuli vähän vaikeesti lyhyellä tiellä kulmasta. Hyvä fiilis jäi kuitenkin kun sain vielä korjata sen radan! Valitettavasti siitä loppuradasta ei ole videota, kun kuvaaja taas kehäili, mutta tulipahan video tuosta tippumisesta..

Sitten oiskin taas ehkä edessä hevosen vaihtoa, koska Viltsu ei ihan oo miun pumppaavaan ratsatustyyliin sopiva, joten kokeilen pientä vauvahevosta Iiroa, jos sitten sen kanssa tän viimesen vuoteni täällä pääsisin kisaamaan ja kehittymään vähän enemmän, kun se ei sitten ihan niin helppo hevonen olekaan nuoren ikänsä takia. Mutta hyvä puoli on, että se on samantapanen kun Illi, ettei ihan tarvii lähtee nollasta! Yritän saada tän päivän valkasta jotain videota meijän menosta ja näätte sitten, että minkä näkönen tapaus tämä Iirokin sitten on :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaiken © Meri Tukiainen 2015, ellei toisin mainita!