maanantai 22. heinäkuuta 2013

41. ''don't cry cause it's over, smile cause it happened"

Huhhuh, nyt on viimeinenkin avustusviikko takana, kyllä oli rankkaa! En kyllä tosin kadu yhtään, että tuolle leirille menin avustajaksi, oli nimittäin niin ikimuistoinen ettei varmaan toista tule! Sain uusia ja hyviä ystäviä, joita en kyllä vaihtais mistään hinnasta <3 Hirmunen ikävä on kaikkia, toivottavasti nähään taas pian! 

Illikin pääsi takas tunneille ja jalka on parantunut hyvin, vähän on vielä turvoksissa, mutta laskee koko ajan (: Se oli ihan onnessaan, kun sillä menin ensimmäistä kertaa loman jälkeen viime maanantaina. Vauhtia riitti ja korvat hörössä paineli vaan menemään, meinas pariin otteeseen innostuakkin, mutta pysy käsissä. Pelkäsin jo, että eihän se perhana ehdi parantua omaan leiriin mennessä, mutta onneks parani ja pääsen sitten reenaamaan oikein kunnolla. Syksyn ekat alueakisatkin on jo 18.8, eli heti seuraavalla viikolla leiristä. Onpahan tullu treenattua niihin sitten. Tämän enempää en tähän jaksa nyt kirjotella, ei kyllä tämän kummempia oo sattunukkaa, mutta kuvia voisin pistellä (:

lörppöhuuli <3
ritukastaki sain kerrankin kunnon kuvia c:
mamman mussukka <3

"kato äiti, oon tosi hurrrrja!"
"hups, se tipahti..!!!"
ravitalliki saanu vähän erilaisia asukkeja c: noi on kyllä sulosia töyhtöpäitä <3

Ainii, eilen tuunailin vähän omia varusteita! Tilasin Suomen tanssitarvikkeelta 300kpl swarovskeja, punasia, sinisiä ja valkeita. Jokaista väriä oli siis se 100 kipaletta. Revin kypärästä vanhat timantin irti, koska ne oli niin kuluneet ja haalistuneet, kun olivat jotain tiimarin ihme muovihommia. Laitoin myös chapseihin blingiä, kun niitä jäi niin paljon yli ja siltikin jäi vielä.. Pitää keksiä mihin ne loput vielä pistää, ehdotuksia otetaan toki vastaan! (: Kypärästä tuli vähän sotkunen kun se liimatuubi ei oikein meinannu pysyä hallinnassa, mutta ei sitä nää jos kaukaa katsoo, toivottavasti..!4 kommenttia:

 1. ootko belieber? kun toi sun postauksen otsikon lause on justinin sanonta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en varsinaisesti, kyseinen lause tuli vaan vastaan ja sopi tähän (:

   Poista
 2. mihin hait opiskelemaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oon -96 ja meen lukion toiselle luokalle (: eli hain jo 2012 keväänä lukioon :)

   Poista

Kaiken © Meri Tukiainen 2015, ellei toisin mainita!