keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

43. Seuraa meitä muualla!

Eli nyt meitä on helppo seurata myös bloglovinissa! (: Sieltä näette helposti kaikki uusimmat postaukset ja jos niitä tulee päivässä useampia, ne kaikki näkyvät siellä eivätkä katoa uuden tultua! Ihan kätevä paikka seurailla muiden blogeja, eikun siis vaan rekisteröitymään ja seuraamaan meitä. Ja jos pidätte postauksista, voitte klikkailla sitä sydäntä, joka löytyy siitä postauksen alareunasta (; Linkki blogloviniini!

Tein myös kuvalinkin tuonne sivupalkkiin, mitä painamalla löydät myös suoraan ja helposti profiiliini!


Voit seurata minua ja elämääni kuvina myös instagramissa! Samoin myös näet videoita minusta ja Illistä youtubesta! Omaa facebook-sivua en meille vielä ole uskaltanut tehdä, mutta ehkä sekin vielä joskus tulevaisuudessa tulee! :)

Entä haluaisitteko jonkinlaista erikoispostausta, nyt kun minulla olisi tätä kirjoitusintoa taas vaihteeksi? :) Voitte ehdotella, millaista haluaisitte, esimerkiksi varustepostausta, päiväni kuvina tms. Rohkeasti vaan ehdottelemaan, toteutan ehdotuksianne parhaani mukaan! Seuraavat postaukset tulee olemaan kyllä vähän erikoisempia, kun eivät kerro tallista tai Illistä, vaan lähden huomenna viikoksi Lappiin ja yritän päivitellä siellä jonkin verran, millaista on (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaiken © Meri Tukiainen 2015, ellei toisin mainita!