perjantai 10. tammikuuta 2014

77. Pikakuulumiset!

Hups, oon kirjottanu viimeks yli viikko sitten, miun piti kirjottaa tänne alkuviikosta, mutta se vähän jäi, mutta parempi se kuitenki myöhään kun ei millonkaan..! Kirjotan tän viikon valmennuksesta erikseen postauksen sitten varmaan kisapostauksen yhteydessä, kun saan kuvamateriaalia sieltä.  Niin ja tosiaan, tän viikon sunnuntaina on siis seurakisat tiedosssa, se perus 80 ja 90cm ois taas tarkotus mennä, jos nyt vaikka menis vähän paremmin kun parilla edellisellä kerralla, sillä valkka meni lopusa ihan tosi hyvin kuukauden tauon jälkeen!

Nyt ei taas oo tapahtunu oikein mitään mielenkiintosta, paitsi toteutin keskiviikkona yhen pitkäaikaissen unelman, otin nimittäin napakorun! Oon ties miten pitkään haaveillu siitä ja katellu erilaisia koruja, mutta äiti ei koskaa lämmenny asialle, eikä se kyllä tottapuhuen lämmenny nytkään, mutta otinpas sen silti (kjähkjäh..). Jännitys oli ihan älyttömän suuri viimesillä hetkillä ennen ottoo, minuu pelotti mm. että se koskee ihan penteleesti ja joku menee ihan pielee ja se näyttää retulta. Mutta kaikki olikin onneks ihan päinvastoin, se ei sattunu juuri yhtään ja siitä tuli ihan älyttömän kivan näkönenki! Nyt vaan sit ootellaan että se paranee ja pääsen vaihtaa tän harjotuskorun tilalle jonkun vähän siistimmän korun, caant wait! Reikä on lähteny paranemaan ihan hyvin, oon suihkutellu sitä päivittäin ja hautonu suolavedellä, vielä se on arka eikä mahallaan pysty nukkumaan, mutta kyllä sekin tässä toivottavasti menee vielä lähiakoina ohi.


Kävin myös tänään wanhojen kampauksen koekampauksessa, missä vähän kateltiin ja kokeiltiin miten miun hiukset oikein käyttäytyy ja riittää siihen kampaukseen, minkä itelleni halusin. Olin siitäkin alussa vähän epävarma, että miltä kyseinen kampaus miun päässä näyttää, oli vähän sellanen tunne että tuun näyttämään joltain pitkulapää alienilta! Mutta kampaus oli parempi ku hyvä, hiukset riitti aivan mainiosti ja se oli ehkä vaan niin täydellinen! Toki siinä vähän nyt sojotti kaikki joka suuntaan ja on tuo aivan kamala juurikasvu (joka värjätään ennen wanhoja pois, mutta nytki se näytti jo tosi hyvältä, en vaan jaksa oottaa sit sitä ihan varsinaista kampausta meikkeineen ja mekkoineen ja koruineen. Mekkoo on en oo vielä saano, sekin toivonmukaan tulee tässä lähiviikkoina että sitä kerkee korjailemaan, jos ei satukkaan ihan sopiva.. Kaikki muu onki sit jo hankittu, paitsi sitten mekko jatkoille, mutta on tässä vielä aikaa seki tilata. Tosin siinä varmaa käy niin että kuvittelen että on aikaa ja sitten wanhoja edeltävällä viikolla tajuun, että perhana, se mekko on vielä tilaamatta.. Ehkä niin ei toivottavasti käy, tai sit oon asian kanssa ihan keltasessa nesteesä.. Kuvat on puhelimella otettu, joten laadusta ei kannata välittää, kunhan nyt vaan vähän saa visiota tulevasta kampauksesta!
Niin ja tosiaan, vaihdoin tässä illan mittaa myös ulkoasun (vaihteeks..) ja blogi oli sen aikaa suljettu, moni sitä jo vähän ihmettelikin, mutta siis ihan vaan ulkoasumuutoksen takia oli, ei muuttunut yksityiseksi! Mitä pidätte uudesta ulkasta?

7 kommenttia:

 1. tää on iihana ulkoasu! :) ja napakoru ♥ ja kampaus ♥ oot ihana muutenki. mut oikeesti tää blogi on ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihhiii kiitos, sinä myös ;) ♥

   Poista
  2. nepa ota iiisiii, ooks aineis;D? noeii. mut ylkiva meri toi sun kampaus! (:

   Poista
  3. hahha nea vähä ottanu jotai xD kiitti, tuo on kyllä iha hirmusen kiva! c:

   Poista
  4. joo no sitä ei moni tiiä että aineissa vai ei..:D okei en kommentoi enää.

   Poista

Kaiken © Meri Tukiainen 2015, ellei toisin mainita!