maanantai 13. tammikuuta 2014

81. ARVONTA!


Ajattelin nyt pistää tämän blogin ensimmäisen arvonnan pystyyn ja katsoa saako tällaset hommelit yhtään kannattajia.. Tosin palkintokaan ei ole kovin kummoinen, muttakun parempaakaan ei ole tarjolla juuri nyt ja tällä hetkellä on sellanen himo tehdä ulkoasuja että arvonnan voittona on kokonainen ulkoasu blogillesi, sillä ne ovat nyt olleet melko suuressa kysynnässä, varsinkin sen jälkeen kun suljin grafiikkapajan oman ajanpuutteen vuoksi. Mallina toimii omani, jonka olen kokonaan toteuttanut itse alusta loppuun. Ulkoasuun kuuluu siis banneri, tausta, jos haluaa niin koristekuvia, keikuroita tms. sivupalkkiin ja kuvalinkit jos sellaiset sitten tahtoo ja jotain muuta oheishärpäkettä jos haluaa. Ja ulkoasu on kokonaan sinun suunnittelemasi eli sellainen kuin haluat! Mutta en valitettavasti koodaa ulkoasua, joten siihen kannattaa ehkä sitten etsiä ensin joku toinen ennenkuin alkaa esimerkiksi noita kuvalinkkejä (niinkuin esim. minulla) ottamaan. En koodaa siksi, että sie vie niin tuhottoman paljon aikaa kun tuo ulkoasukin ottaa jo monta tuntia jos hienon haluaa.

Näin osallistut:

1. Arvonta on valitettavasti vain bloggeriin rekisteröityneille käyttäjille, ei siis anonyymeille! Lukija ei siis ole pakko olla.
2. Ensimmäisen arvan saat, kun kommentoit sähköpostiosoitteesi ja nimesi
3. Toisen arvan saat linkittämällä arvonnan blogissasi tekemällä sille erillisen postauksen tms. ja laitat sen osoitteen samaan kommenttiin sähköpostin ja nimesi kanssa!

esimerkiksi:

maija.mallikas@gmail.com
Maija

http://www.arvontapostauksenosoite.com

Otan arvonnan voittajaan yhteyttä henkilökohtaisesti sähköpostilla, jossa sitten kyselen että millaista ulkoasua sitten siinä haetaankaan. Suoritan arvonnan puolueettomalla arvontakoneella ja jos kyseinen arvonnan voittaja ei vastaa sähköpostiinsa kahden (2) päivän sisällä tai ei muuten vaan halua ottaa voittoa vastaan, arvon uuden voittajan! Arvonta päättyy keskiviikkona 22.1.2014, eli siihen asti on aikaa osallistua! Arpaonnea tasapuolisesti jokaiselle ja osallistukaas nyt aktiivisesti kun kerrankin olis tarjolla sitä mitä ollaan paljon kyselty! :)

6 kommenttia:

 1. tikru123@luukku.com
  Ellen

  eli yksi arpa :)

  VastaaPoista
 2. ssuffeli@gmail.com
  suvi
  yks arpa:)

  VastaaPoista
 3. ida.kuivasniemi@gmail.com
  Ida
  yksi arpa :)

  VastaaPoista
 4. jeni.keinanen@hotmail.com
  Jeni
  yksi arpa

  VastaaPoista
 5. vilmaponi@gmail.com
  Sanna
  yksi arpa :)

  VastaaPoista
 6. ellinoora_97@hotmail.com
  Ellinoora
  yksi arpa

  VastaaPoista

Kaiken © Meri Tukiainen 2015, ellei toisin mainita!