sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

29. Me ollaan voittajii!

Jep, eli on taas yks kisapäivä takana, viimeset maneesikisat!!! (toivonmukaan..) Kuukauden päästä pitäs olla jo harjotuskisat aluekisoja varten, mutta kattoo nyt tuleeko niitä tuon jonkun ihme viruksen takia.

Illi oli ihan hyperihana, verkassa se tosin oli ihan muuli, se jumitti ja oli kuitenki nii pirtee että meinasin lentää selästä ku se pomppi vähä siellä. Mut se oli kivan reipas, sai heti alussa jo otettua kädellä vastaan eikä tarvinnu ravata miljoonaa kierrosta et se vähän aukeis. Molemmat radat (80 ja 90cm) meni hyvin, arvosteluna oli 367.1, eli jos pääsee ekan vaiheen puhtaasti, voi jatkaa toiselle vaiheelle. Päästiin 80cm luokassa molemmat puhtaasti ja nopein aika ja voitin siis sen luokan! Ensimmäinen voitto koskaan tän lyhyen kilpailu urani aikana, tuntu kyllä ihan mahtavalta! 90cm tuli ekalta vaiheelta 4vp, mutta siihenkin rataan olin hirmu tyytyväinen!

Kun vertaa tätä kisaa noin vuos sitten oleviin kisoihin, ollaan kyllä kehitytty eteenpäin tässä huimasti! Viimevuonna lensin ensinnäkin selästä verkassa ja toiseks oltiin melkein viimesiä luokassa kun oltiin niin hitaita ja Illi vaan jumitti. Nyt se on saanu vauhtia, se kääntyy jo hyvin ja sen hyppy on parantunu paljon! Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin! Loppuun vielä pari kuvaa tästä päivästä, lisää tulee kunhan jostakin niitä vaan saan :)

Poijilla oli myös vähä hauskaa tarhassa enne kisoja, sain niistäki ihan kivoja kuvia, ei ookkaa Illistä vielä tuollasia kunnon riehumiskuvia ;)

Loppuun vielä, olin luvannut tehdä muutamille ihmisille bannereita, mutta en niitä valitettavasti voi tehdä, sähköpostiinkin viestiä laitoin, koska koulu vie niin paljon aikaa tällä hetkellä ja pitäisi kavereita nähdä ja tallillakin ehtiä käymään. Ilmoittelen sitten, kun aikataulu hellittää ja voin taas tehdä niitä! Lukio vie niin paljon aikaa elämässä, että päivään tarvittas pari lisätuntia selvitäkseen jokaisesta asiasta.. :d Toivottavasti ette pahastu! :) Saatte bannerinne, mutta se saattaa vierähtää kesäloman alkuun hommista riippuen.

Hehee tuo nykynen banneri on jotain ihan kauheeta, pitää tehä uus ja aprempi sitte joskus kuhan jaksaa, näyttäs siltä että oisin kipeeksi tulossa tässä, kurkku on kipee ja nenä vaan vuotaa..

SE ON LENTOKALA!

sukkulaaaa!5 kommenttia:

 1. hienoi kuvii! mikä kamera sul on? :)

  VastaaPoista
 2. toi ruusuke sopii tosi hyvin otsapantaa ;) mut onnee voitosta, ja ihania kuvia! :) ♥

  VastaaPoista
 3. kiitti! :)

  sullakin on tosi kiva blogi kun kävin vilkasemassa tossa! ;)

  VastaaPoista

Kaiken © Meri Tukiainen 2015, ellei toisin mainita!