sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

32. We are going down down down...!

Noniin nyt on saatu kuvat ja videot kasaan ja saan tehtyä vähän paremman postauksen tuosta perjantain valkasta!

Perjantaina valkassa oli siis jumppaa, keskihalkasijalla oli neljän esteen puomi-pysty-okseri-okseri-pysty-puomi -jumppa ja sitten kulmiin molemmissa päissä hypättävä ristikko ja pysty. Aluks mentiin vähän tasasella avoja ja väistöjä ilman jalustimia, Illi tuntu taas vähän siltä et se ei kuuntele mitään ja juoksee vaan kaikkee karkuun, ja sitä se kyllä oli hypätessäkin kun ei mikää pidäte menny läpite... Mutta oli se silti ihan kiva, on se ollu joskus kauheempiki! Asiaan saatto vaikuttaa myös se, etten saanu erkata sitä kokonaan ite kun se oli jo ollu tunnilla just ennen valkkaa eikä ollu gramaaneja.

Alkuverkan jälkeen ruvettiin sitten hyppäämään, otettiin eka apri verkkahyppyä sille yksittäiselle ristikolle ja okserille eka niin että mentiin eka molemmat kulmaan ja sitten tultiin molemmat kulmasta. Tän jälkeen ruvettiin hyppäämään sitä kunnon tehtävää, aluks ehkä 70cm esteillä. Tultiin ekana jumppa C:n päädystä A:ta kohti, sitten oikeen vasemman kautta lime okseri vinottain, sitten vihree pysty, oranssi ristikko jonka jälkeen sininen okseri oikeelta vinottain ja vielä sarja loppuun. Mentiin tää pari kertaa pienenä, jonka jälkeen esteet nostettiin ehkä 80-90cm ja mentiin sitten samaa pari kertaa. Eka kerta meni hyvin, toisella kerralla sitten lensin sieltä siniselle okserille, vaikka kaikki oli ihan kohallaan eikä siinä ollu oikeen mitään syytä mennä ohi. Nää oli taas näitä Illin omia päähän pistoja, kyllä se sitte hyppäs vaikka tultii seuraavalla kerralla juuree ja meni iha pipariks se koko este.. 

Muuten valkka meni kokonaisuudesaan ihan hyvin, paremminkin on kuitenki menny.. Illi on paljon paremman tuntunen kun saan verkata sen kokonaan ite, jos ens kerralla saisin sen vaikka ihan tallista tulleena :D Kohta päästään kentällekki kun se on ihan sula!! Ois kiva nimittäin päästä harjottelemaa noita aluekisoja varte kentällä, kun Illi on siellä ihan erilaine ja pari ekaa kertaa saattaa mennä siihen et keräilen itteeni hiekasta sen ihme pukkilaukkojen jälkeen.. Mutta ehkä siitä selvitää ja päästää aluekisoihi iha ehjänä! :)

Loppuun voisin vielä pistää vähän kuvia ja videon tuosta valkasta, niistä kiitokset Empulle ja Veeralle! Valitan etten jaksanu nyt piirtää niitä tehtäviä, kone on nii hias että siinä menis ikä ja terveys...

KOSKA ON TURHAA HYPÄTÄ KESKELTÄ ESTETTÄ!


LENTÄÄ LENTÄÄ LENTÄÄ..

LÄHTI KOKO TOLPPA MUKANAJA LOPPUTULOS..

HIENOSTI..

KAMELOIDEN YLI!
1 kommentti:

Kaiken © Meri Tukiainen 2015, ellei toisin mainita!