torstai 18. huhtikuuta 2013

30. Kevättä pukkaa!

Keväthä näyttääkin saapuvan tuolta huimaa vauhtia, tänäänki oli 10 astetta lämmintä pihalla! Meijän pihassa ei oo enää melkei yhtää lunta ja avasin joskus tuossa pari viikkoo sitten sen skootterikaudenkin. Siitä tosin seurasi se, että olin maanantaina melkein 39 asteen kuumeessa, mutta keskiviikoksi se hävisi ihan kokonaan, en tosin siltikkään mennyt tunnille ettei vahingossakaan iske mitään jälkitauteja ja jää vielä aluekisat välistä... Mutta korvaan sen sitten ensi viikolla, menen tiistaina ja keskiviikkona tunnille (pääsen hyppäämään kahesti, JES), ei tarvinnu koulutuntia kestää tällä viikolla :D Valkkaki siirty nyt huomiselle, kun miut potkittii omasta vakiovalkasta pihalle ku oli ihan täynnä.. surullista ;( No, sainpaha yhen lisäpäivän parannella tätä jälkinuhaa, nenä vuotaa ku vesiputous ja yskänpoikastaki on..


Uus jaksoki alko tuossa koulussa, tässäkää ei tosin oo ku se 26 viikkotuntia, samalla tavalla kun viimeki jaksossa :3 Hirveesti on neljän tunnin päiviä ja kuus tuntia hypäreitä, kyllä kelepaa. Pääsen torstainaki 12 pois koulusta! Ainut huono puoli on se, että meen kuitenki joka päivä kaheksaan.. :p Kaikkee sitä pittääki kestää. Mut onneks tässä jaksossa ei oo ku matikka, kemia, psyka ja enkku, kaikki melko helppoja paitsi tuo kemia. Tänään oli eka tunti ja meni kyllä ihan yli hilseen kaikki pääkvantit ja orbitaalit.. Mitähä tästäki tulee?

Harrastin tuossa illalla myös vähän kuvaamista, kuvat on vallan hehkeitä mutta ei se midi ;) Oppia ikä kaikki vai mites se nyt menikää?

Lukiolaisen helppo elämä! Kunhan tiedät montako elektronia on orbitaalilla, selviät ihan mistä vaan!


Kone Helsinki ripsari!! (y) En tosin käytä tuota ite harjaa, vaan otan toisella harjalla vaan nuo mömmöt tuolta :D

Tää oli kyllä niin mahtava kuva, Illi on just sen näköne et mitä hemmettiä menit Uuno sanomaa :Dd Unskiki näyttää niiiii pieneltä Illin rinnalla, vooi toista..Aiiniii vaihoin ulkoasunkin (TAAS), mutta koittakaa kestää, Nyt se on vähän keväsempi kun se edellinen, tää saa kestää nyt sit kesään asti kunnes saan sit kesäsiä kuvia laitumelta ja kisoista ja kaikkialta! Kommenttia saa heittää, tein muuten myös kisakalenterin ja grafiikkapajalle oman sivun tuonne, käykeepäs kurkkimassa!Hohoo ja tähän loppuun vielä laitan sen sunnuntain kisavideon 80cm luokasta, ysikympistä en saanu videoita ;( Mutta eiköhän tääki riitä! Pahoittelen ratsastusta uusinnassa, kädet heiluu ja jalat heiluu, sitä yritetään kovasti saada pois! :)
6 kommenttia:

 1. oisin niin halunnu sult bansun :( ku teet oikeest niin sairaan hienoi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. novooi:( kyllä sie sitte saat kuha tää vähä hellittää ;)

   Poista
 2. haitko muuten meri ypäjälle yhteishaussa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. een hakenu :) aluks aattelin mut sit päätin et haluunki lyskalle, ehkä sitte lukion jälkee! ;p

   Poista
 3. ylhieno banneriii!:)

  VastaaPoista

Kaiken © Meri Tukiainen 2015, ellei toisin mainita!